Surfing på venstrebølgen i San Juan

Et surfested på en strand i nærheten av Caleta de Famara
På nordvestkysten av Lanzarote finner du en av de beste venstrebølgene for surfing på hele øyen. Ikke bare holder den høy kvalitet, men den ligger også ideelt til. Dette er grunnen til at ASP WQS avholdes her, i tillegg til flere lokale mesterskap. Stedet kan nås via en grusvei fra landsbyen Caleta de Famara, som ligger i nærheten. Da kommer du til en liten sandstrand med steiner og utsikt mot La Graciosa og Famara-klippene.
En av de beste venstrebølgene for surfing på Lanzarote
Venstrebølgen i San Juan bryter over et vulkansk rev. Det er en ganske lang bølge som går loddrett nedover, og som danner en kant med ulike partier. Du kan parkere under 100 meter fra stranden i San Juan, og du kommer deg utpå vannet fra stranden. Det er imidlertid et godt stykke å svømme til peaken. Optimale surfeforhold finner du mellom september og mai, med vind fra sør, sørøst og øst, og helst ved lavvann. Forholdene er imidlertid ganske stabile hele tiden.
Localidad
Famara

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Bærekraft
Sostenibilidad
- Kast aldri fra deg avfall av noe slag i naturen, inkludert sigarettsneiper. Matrester bidrar til spredning av gnagere og villkatter som utgjør en alvorlig trussel for dyrelivet.
- Kast ikke gjenstander eller avfall av noe slag i sjøen.
- Respekter dyrene, ikke forstyrr dem og ikke mat dem. Hvis du oppdager et skadet dyr, gi beskjed på nødnummer 112. Heller ikke må du plukke blomster og planter.
- Samle ikke på steiner og ta ikke med deg noen andre ting fra naturen. Gjør heller ikke endringer i naturen ved å stable steiner for å lage de dessverre berømte «tårnene».
- Bruk helst miljøvennlige solkremer.
3
259
13
262
10045