Surfing ved El Confital

Et av Europas beste surfesteder
El Confital ligger nordøst på Gran Canaria, i hovedstaden Las Palmas de Gran Canaria, og den er ansett som en av Europas beste bølger. Det lange brekket på høyre side er perfekt for dyktige surfere. Stedet kan nås fra byen via en gangvei som er populær blant både besøkende og de lokale, og du kan komme deg hit både til fots og med bil. Ved El Confital har det blitt avholdt surfearrangementer i verdensklassen, som ASP WQS og Red Bull Rival.
Tubebølger i Gran Canarias hovedstad
Bølgen på El Confital bryter til høyre over et vulkansk skjær, og tuben går langs hele brekket på veldig grunt vann. Droppet er vertikalt, nesten svevende, og bølgen gir en god takeoff. Selv om stedet har stabile forhold året rundt, er det best mellom september og mai, ved høyvann, med vind fra øst og nordøst, og svell fra nord, nordvest og vest. Det er flere steder å komme seg utpå fra, men det er viktig å være forsiktig på dager med store bølger, siden vannet presser deg innover mot klippene.
Localidad
Las Palmas de Gran Canaria

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Bærekraft
Sostenibilidad
- Kast aldri fra deg avfall av noe slag i naturen, inkludert sigarettsneiper. Matrester bidrar til spredning av gnagere og villkatter som utgjør en alvorlig trussel for dyrelivet.
- Kast ikke gjenstander eller avfall av noe slag i sjøen.
- Respekter dyrene, ikke forstyrr dem og ikke mat dem. Hvis du oppdager et skadet dyr, gi beskjed på nødnummer 112. Heller ikke må du plukke blomster og planter.
- Samle ikke på steiner og ta ikke med deg noen andre ting fra naturen. Gjør heller ikke endringer i naturen ved å stable steiner for å lage de dessverre berømte «tårnene».
- Bruk helst miljøvennlige solkremer.
2
259
13
262
10045