Surfing på Lloret-bølgen

En urban bølge med fantastisk stemning i nærheten av Las Canteras-stranden.

Lloret ligger i byen Las Palmas de Gran Canaria på nordøstkysten av Gran Canaria, og man kan nå stedet fra byen via en promenade. Bølgen er populær blant de lokale og lett tilgjengelig. Siden den ligger i et område som brukes mye til utendørsaktiviteter, SUP-ing og bodyboarding, er det en sportslig stemning her. Det er gode parkeringsmuligheter i nærheten, i tillegg til et kjøpesenter og massevis av restauranter.

En av de beste høyrebølgene på Gran Canaria

Lloret bryter over vulkansk havbunn, og anses som en av Gran Canarias beste høyrebølger. Den er middels lang med en stor front og flere ulike partier, og den kan også bryte til venstre under gitte forhold. De beste forholdene ved Lloret får du mellom oktober og mai, ved lavvann, vind fra sør, sørøst, sørvest og øst, og svell fra nord, nordøst, nordvest og vest. Du kommer deg utpå vannet via en liten steinstrand mellom klippene, men vent til settet har gitt seg før du hopper uti – på dager med store bølger kan strømmen trekke deg mot moloen.

Localidad
Las Palmas de Gran Canaria

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Bærekraft
Sostenibilidad
  • Kast aldri fra deg avfall av noe slag i naturen, inkludert sigarettsneiper. Matrester bidrar til spredning av gnagere og villkatter som utgjør en alvorlig trussel for dyrelivet.
  • Kast ikke gjenstander eller avfall av noe slag i sjøen.
  • Respekter dyrene, ikke forstyrr dem og ikke mat dem. Hvis du oppdager et skadet dyr, gi beskjed på nødnummer 112. Heller ikke må du plukke blomster og planter.
  • Samle ikke på steiner og ta ikke med deg noen andre ting fra naturen. Gjør heller ikke endringer i naturen ved å stable steiner for å lage de dessverre berømte «tårnene».
  • Bruk helst miljøvennlige solkremer.
2
259
13
262
10045