Surfing ved El Hierro

Det mest berømte surfestedet på Fuerteventura
Fuerteventuras mest berømte surfested er El Hierro nord på øyen, i nærheten av Majanicho-stranden. Det har fått sitt ry på grunn av de regelmessige og gode brekkene, og det har blitt et av de mest besøkte surfestedene på hele øyen. Du kommer deg dit ved å følge grusveien som går fra området til sentrum av Corralejo og El Cotillo, eller asfaltveien fra Majanicho til landsbyen Lajares. Hvis du trenger å parkere, kan du la bilen stå rett i nærheten.
En rask bølge som tuber seg, i nærheten av Majanicho-stranden
El Hierro har to hovedpeaker som bryter over et vulkansk rev flere meter under vann. Venstrebølgen er rask, kraftig og hul, og ideell for manøvre, mens den høyre er kortere, men danner tuber av høy kvalitet. Hvis man vil se hvorfor dette stedet er så populært, er september til mai det beste tidsrommet. Forholdene er best rundt høyvann, med vind fra øst, sør, sørøst og sørvest, og svell fra nord, nordøst, nordvest og vest. Det er ikke vanskelig å komme seg utpå vannet, men det anbefales å bruke surfesko.
Localidad
Playa del Hierro

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Bærekraft
Sostenibilidad
- Kast aldri fra deg avfall av noe slag i naturen, inkludert sigarettsneiper. Matrester bidrar til spredning av gnagere og villkatter som utgjør en alvorlig trussel for dyrelivet.
- Kast ikke gjenstander eller avfall av noe slag i sjøen.
- Respekter dyrene, ikke forstyrr dem og ikke mat dem. Hvis du oppdager et skadet dyr, gi beskjed på nødnummer 112. Heller ikke må du plukke blomster og planter.
- Samle ikke på steiner og ta ikke med deg noen andre ting fra naturen. Gjør heller ikke endringer i naturen ved å stable steiner for å lage de dessverre berømte «tårnene».
- Bruk helst miljøvennlige solkremer.
4
259
13
262
10045