Playa Jardín

Tenerife-stranden som er et kunstverk av César Manrique

I turistområdet Puerto de la Cruz på nordsiden av Tenerife finner du Playa Jardín – en av de mest kjente strendene i området. Den ble designet på 90-tallet av den anerkjente kunstneren César Manrique, som var fra Kanariøyene, og den ble designet til å sikre at gjestene slapper av. Bare det å komme seg til stranden, er en opplevelse. Du går gjennom hager med særegne blomster og på stier som går mellom steinmurer og fossefall, og til slutt kommer du til en strand med alle fasiliteter og en storslått utsikt til vulkanen Teide.p

Tre bynære bukter med svart sand i Puerto de la Cruz

Playa Jardín er en bystrand med svart sand som er delt opp i tre deler: Playa del Castillo, Playa del Charcón og Playa de Punta Brava. Det går en molo langs stranden for å beskytte mot bølger, men det finnes også enkelte åpne områder der det går an å surfe. Strandpromenaden knytter sammen stranden og hagene, barneområdene, uteserveringene og kaféene samt paviljongen der du kan se musikkopptredener. Stranden tilbyr i tillegg utleie av strandstoler og parasoller samt dusjer, skifterom og lett adkomst for personer med bevegelseshemninger.

Lengde
2 km
Accessible
Hammok sunshade
Parking
Restaurant
Showers
WC
Public transport
Tourist info
Sin vigilancia
Oleaje moderado
Localidad
Puerto de La Cruz

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Bærekraft
Sostenibilidad
- Kast aldri fra deg avfall av noe slag i naturen, inkludert sigarettsneiper. Matrester bidrar til spredning av gnagere og villkatter.
- Kast ikke gjenstander eller avfall av noe slag i sjøen.
- Respekter dyrene, ikke forstyrr dem og ikke mat dem. Hvis du oppdager et skadet dyr, gi beskjed på nødnummer 112. Heller ikke må du plukke blomster og planter.
- Samle ikke på steiner og ta ikke med deg noen andre ting fra naturen. Gjør heller ikke endringer i naturen ved å stable steiner for å lage de dessverre berømte «tårnene».
- Bruk ikke såpe i dusjene som er tilgjengelige ved inngangen til strendene...
- Bruk helst miljøvennlige solkremer.
- Kjæledyr er forbudt på de fleste strendene. Vær sikker på at det er lov å ta det med.
- Legg vekt på å ikke forstyrre roen i omgivelsene med overdreven støy (høy musikk, roping...), og heller ikke forstyrrende aktiviteter som ballspill.
Stikkord
Etiquetas
1
9
262
262
10045