Playa Grande

Gylden sand og krystallklart vann

Playa Grande, som ligger i Arico, er en vakker og koselig strand sørøst på Tenerife. Den fine, gyldne sanden, med krystallklart vann og spektakulær utsikt over Teide, gir omgivelsene en spesiell sjarm. Det er tilrådelig å besøke den ved lavvann, da du vil ha mer plass til å spasere, spille strandtennis eller å sole deg og nyte noen avslappende bad i sjøen, hvor det sjelden er strømmer. Når det er lite vind, er det en flott strand som knapt besøkes av turister, men hovedsaklig av de lokale innbyggerne, spesielt i sommermånedene.

Avslapping, ro og moro

Playa Grande med sin sjarm, fortjener utvilsomt et besøk. Lett tilgjengelig med en parkeringsplass ved siden av veien. Der kan du sette bilen og så bare gå noen få meter for å nå stranden. Den er også tilgjengelig for funksjonshemmede. Badevakter er ikke vanlig, så selv om stranden ikke er forbundet med fare, anbefales det å være forsiktig når man bader, spesielt hvis man er med små barn. Et ideelt sted for å slappe av, ta det med ro og more seg.

Lengde
310
Parking
Public transport
Sin vigilancia
Viento
Oleaje moderado
Localidad
Arico

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Bærekraft
Sostenibilidad
  • Kast aldri fra deg avfall av noe slag i naturen, inkludert sigarettsneiper. Matrester bidrar til spredning av gnagere og villkatter.
  • Kast ikke gjenstander eller avfall av noe slag i sjøen.
  • Respekter dyrene, ikke forstyrr dem og ikke mat dem. Hvis du oppdager et skadet dyr, gi beskjed på nødnummer 112. Heller ikke må du plukke blomster og planter.
  • Samle ikke på steiner og ta ikke med deg noen andre ting fra naturen. Gjør heller ikke endringer i naturen ved å stable steiner for å lage de dessverre berømte «tårnene».
  • Bruk ikke såpe i dusjene som er tilgjengelige ved inngangen til strendene...
  • Bruk helst miljøvennlige solkremer.
  • Kjæledyr er forbudt på de fleste strendene. Vær sikker på at det er lov å ta det med.
  • Legg vekt på å ikke forstyrre roen i omgivelsene med overdreven støy (høy musikk, roping...), og heller ikke forstyrrende aktiviteter som ballspill.
Stikkord
Etiquetas
1
9
262
262
10045