Los Patos-stranden

En paradisaktig nudiststrand på Tenerife

Los Patos er en legende blant nudister på Kanariøyene. Den befinner seg i den spektakulære La Oratava-dalen, der du har Teide i bakgrunnen, og den vulkanske sanden på denne urørte stranden strekker seg ut om sommeren og ved lavvann og danner noen av de største badeområdene på den brede nordkysten av Tenerife – på samme måte som på Fuerteventura. Hvis de vanligvis kraftige bølgene gir seg, kan du i tillegg bade i det rene og forfriskende vannet i pakt med den vakre naturen. Som et paradis.

Stranden med mest vulkansk sand på Kanariøyene

Denne stranden befinner seg i El Rincón, et sted som er skjermet av to millioner kvadratmeter med banantrær og andre kvalitetsstrender. Selv om det er litt krevende å dra til stranden, er det å komme til den varme sanden og glede seg over stillheten, isolasjonen, de majestetiske klippene og det kontrastfylte synet av turistbyen Puerto de la Cruz, vel verdt anstrengelsene. Og hvis havet har trukket seg tilbake, kan du gå på sandbankene til fots eller vasse i dammene, og det vil være verdt hele reisen til øya.

Lengde
1 km
Sin vigilancia
LHBTI
Localidad
La Orotava
Prohibido el baño

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Bærekraft
Sostenibilidad
- Kast aldri fra deg avfall av noe slag i naturen, inkludert sigarettsneiper. Matrester bidrar til spredning av gnagere og villkatter.
- Kast ikke gjenstander eller avfall av noe slag i sjøen.
- Respekter dyrene, ikke forstyrr dem og ikke mat dem. Hvis du oppdager et skadet dyr, gi beskjed på nødnummer 112. Heller ikke må du plukke blomster og planter.
- Samle ikke på steiner og ta ikke med deg noen andre ting fra naturen. Gjør heller ikke endringer i naturen ved å stable steiner for å lage de dessverre berømte «tårnene».
- Bruk ikke såpe i dusjene som er tilgjengelige ved inngangen til strendene...
- Bruk helst miljøvennlige solkremer.
- Kjæledyr er forbudt på de fleste strendene. Vær sikker på at det er lov å ta det med.
- Legg vekt på å ikke forstyrre roen i omgivelsene med overdreven støy (høy musikk, roping...), og heller ikke forstyrrende aktiviteter som ballspill.
1
9
262
10045