Las Vistas

En lett tilgjengelig strand på Tenerife

Las Vistas-stranden ligger i Los Cristianos, på sørsiden av Tenerife. Den gode kvaliteten på denne strandens fasiliteter har i flere år gjort at den har blitt merket med blått flagg fra Foundation for Environmental Education (FEE). Stranden har fin og lys sand og er lett tilgjengelig for funksjonshemmede og familier med barnevogner. Den har også dusjer og toaletter. Det rolige vannet gjør at denne stranden er perfekt for barn som vil leke i vannet og sanden hele dagen. Den har også et team med livvakter til stede – dermed kan dere som foreldre slappe av enda mer.

Strandlek og moro for alle aldre

På Las Vistas-stranden, som er nesten én kilometer lang, kan du ta lange og solfylte turer langs et hav som er rent året rundt. Diverse fritidsaktiviteter, i tillegg til alle strandkaféene der du kan slukke tørsten, gjør denne stranden til en av de mest populære strendene på sørsiden av øya – for både besøkende og fastboende. Rett ved stranden finner du en livlig gate med butikker, restauranter og kaféer med uteservering, noe som bidrar til å skape perfekte feriedager.

Lengde
850 m
Accessible
Hammok sunshade
Parking
Restaurant
Showers
WC
Public transport
Tourist info
Todo el año
Rolig vann
Localidad
Los Cristianos

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Bærekraft
Sostenibilidad
  • Kast aldri fra deg avfall av noe slag i naturen, inkludert sigarettsneiper. Matrester bidrar til spredning av gnagere og villkatter.
  • Kast ikke gjenstander eller avfall av noe slag i sjøen.
  • Respekter dyrene, ikke forstyrr dem og ikke mat dem. Hvis du oppdager et skadet dyr, gi beskjed på nødnummer 112. Heller ikke må du plukke blomster og planter.
  • Samle ikke på steiner og ta ikke med deg noen andre ting fra naturen. Gjør heller ikke endringer i naturen ved å stable steiner for å lage de dessverre berømte «tårnene».
  • Bruk ikke såpe i dusjene som er tilgjengelige ved inngangen til strendene...
  • Bruk helst miljøvennlige solkremer.
  • Kjæledyr er forbudt på de fleste strendene. Vær sikker på at det er lov å ta det med.
  • Legg vekt på å ikke forstyrre roen i omgivelsene med overdreven støy (høy musikk, roping...), og heller ikke forstyrrende aktiviteter som ballspill.
Stikkord
Etiquetas
1
9
262
262
10045