Las Teresitas

En familiestrand i Santa Cruz de Tenerife

Las Teresitas-stranden ligger nordøst på Tenerife, i nærheten av sentrum av Santa Cruz. Stranden er omtrent en og en halv kilometer lang, og den har en molo som beskytter mot havstrømmer, noe som gjør at vannet er så rolig at det minner om et svømmebasseng. De aller minste kan helt trygt leke i strandkanten eller lære å svømme sammen med foreldrene sine i de grunne områdene der de også kan stå oppreist.

Strandkaféer

Palmene og trærne som utsmykker stranden, gjør at barna kan leke hele dagen i den gule sanden, bygge sandslott og grave i sanden, mens skyggen fra trærne beskytter dem mot solen. Denne stranden har dusjer, toaletter og skifterom i tillegg til ulike serveringssteder hvor du kan kjøpe mat og drikke. Den har også et team med livvakter som overvåker tryggheten til brukerne, i tillegg til offentlig transport og gode parkeringsmuligheter.

Lengde
1300 m
Accessible
Hammok sunshade
Parking
Restaurant
Showers
Sport equipment
WC
Public transport
Tourist info
Todo el año
Rolig vann
LHBTI
Localidad
Santa Cruz de Tenerife

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Bærekraft
Sostenibilidad
- Kast aldri fra deg avfall av noe slag i naturen, inkludert sigarettsneiper. Matrester bidrar til spredning av gnagere og villkatter.
- Kast ikke gjenstander eller avfall av noe slag i sjøen.
- Respekter dyrene, ikke forstyrr dem og ikke mat dem. Hvis du oppdager et skadet dyr, gi beskjed på nødnummer 112. Heller ikke må du plukke blomster og planter.
- Samle ikke på steiner og ta ikke med deg noen andre ting fra naturen. Gjør heller ikke endringer i naturen ved å stable steiner for å lage de dessverre berømte «tårnene».
- Bruk ikke såpe i dusjene som er tilgjengelige ved inngangen til strendene...
- Bruk helst miljøvennlige solkremer.
- Kjæledyr er forbudt på de fleste strendene. Vær sikker på at det er lov å ta det med.
- Legg vekt på å ikke forstyrre roen i omgivelsene med overdreven støy (høy musikk, roping...), og heller ikke forstyrrende aktiviteter som ballspill.
Stikkord
Etiquetas
1
9
262
262
10045