Fañabe

Komfort på stranden for hele familien

Fañabé-stranden befinner seg på Costa Adeje på sørsiden av Tenerife og har ulike fasiliteter som gjør den ideell for hele familien. Alt er nøye uttenkt for at både voksne og barn skal ha det så komfortabelt som mulig – alt fra tilgang for barnevogner til restauranter på strandpromenaden med utgang direkte til stranden. Her finner du også et team med livvakter som sørger for at badegjestene er trygge året rundt.

Fin sand og rolig vann på Costa Adeje

Dette er en strand med rent og stille vann og fin sand, noe som gjør at den er perfekt for voksne som vil slappe av mens de minste morer seg med å bygge sandslott eller plaske i vannkanten. Du kan leie strandstoler og parasoller på Fañabé-stranden, og det finnes også skifterom med toaletter og dusjer her, noe som gjør det enda mer komfortabelt å ha en avslappende dag under solen.

Lengde
600 m
Accessible
Hammok sunshade
Parking
Restaurant
Showers
Sport equipment
WC
Public transport
Tourist info
Sin vigilancia
Rolig vann
Localidad
Costa Adeje

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Bærekraft
Sostenibilidad
  • Kast aldri fra deg avfall av noe slag i naturen, inkludert sigarettsneiper. Matrester bidrar til spredning av gnagere og villkatter.
  • Kast ikke gjenstander eller avfall av noe slag i sjøen.
  • Respekter dyrene, ikke forstyrr dem og ikke mat dem. Hvis du oppdager et skadet dyr, gi beskjed på nødnummer 112. Heller ikke må du plukke blomster og planter.
  • Samle ikke på steiner og ta ikke med deg noen andre ting fra naturen. Gjør heller ikke endringer i naturen ved å stable steiner for å lage de dessverre berømte «tårnene».
  • Bruk ikke såpe i dusjene som er tilgjengelige ved inngangen til strendene...
  • Bruk helst miljøvennlige solkremer.
  • Kjæledyr er forbudt på de fleste strendene. Vær sikker på at det er lov å ta det med.
  • Legg vekt på å ikke forstyrre roen i omgivelsene med overdreven støy (høy musikk, roping...), og heller ikke forstyrrende aktiviteter som ballspill.
Stikkord
Etiquetas
1
9
262
262
10045