El Socorro

Blått flagg og tilgjengelig strand

El Socorro er en av de beste vulkanske sandstrendene i Nord-Tenerife. Den ligger i Los Realejos og har utmerkelsen Blått flagg for å inneha alle nødvendige tjenester som gir de besøkende komfort og glede. I tillegg er den kvalifisert som «Tilgjengelig strand» fordi den er perfekt tilpasset til personer med nedsatt mobilitet, men reservert parkering, dusjer, ramper og gangbro. Her er solnedgangen virkelig fascinerende – et landskap med ekstraordinær utsikt som får deg til å koble helt av Strandbarene er ideelle for å nyte deilige småretter ved sjøkanten.

Spektakulær utsikt over Nord-Tenerife

Denne fantastiske stranden med mørk sand, som er mer enn 200 meter lang, har store parkeringsplasser som gjør tilgang lettere og mer komfortabel og Wi-Fi-områder som er veldig nyttig og populært blant de besøkende. Den har også et attraktivt underholdningsområde, «El puntito de El Socorro», som byr på spill, lektyre og en snackbar, perfekt for å være underholdt i løpet av dagen. Dette er en av favorittstrendene til de som liker surfing og naturen. Bølgene bryter langt fra strandkanten, noe som gjør den ideell for surfere og badegjester, som kan nyte den spektakulære utsikten over Nord-Tenerife.

Lengde
400 m
Accessible
Parking
Restaurant
Showers
Sport equipment
WC
Public transport
Tourist info
Todo el año
Oleaje fuerte
Localidad
Los Realejos
Vær forsiktig hvis du bader

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Bærekraft
Sostenibilidad
- Kast aldri fra deg avfall av noe slag i naturen, inkludert sigarettsneiper. Matrester bidrar til spredning av gnagere og villkatter.
- Kast ikke gjenstander eller avfall av noe slag i sjøen.
- Respekter dyrene, ikke forstyrr dem og ikke mat dem. Hvis du oppdager et skadet dyr, gi beskjed på nødnummer 112. Heller ikke må du plukke blomster og planter.
- Samle ikke på steiner og ta ikke med deg noen andre ting fra naturen. Gjør heller ikke endringer i naturen ved å stable steiner for å lage de dessverre berømte «tårnene».
- Bruk ikke såpe i dusjene som er tilgjengelige ved inngangen til strendene...
- Bruk helst miljøvennlige solkremer.
- Kjæledyr er forbudt på de fleste strendene. Vær sikker på at det er lov å ta det med.
- Legg vekt på å ikke forstyrre roen i omgivelsene med overdreven støy (høy musikk, roping...), og heller ikke forstyrrende aktiviteter som ballspill.
Stikkord
Etiquetas
1
9
262
262
10045