El Médano-stranden

En av de mest kjente strendene blant de fastboende på Tenerife.

Sør på Tenerife finner du en av de mest populære strendene for de fastboende på øya: El Médano. Det er en grunn strand med mørk sand og moderate bølger, og her finner du alle fasiliteter og alt utstyr en bystrand måtte trenge. Med tiden har El Médano utviklet seg til å bli et viktig ferieområde for øyas fastboende, og den konstante vinden gjør at det er et sted der det nesten alltid er mulig å drive med brettseiling og kitesurfing. Dette gjør at det er mye lokal aktivitet der selv etter en varm dag på stranden.

En familievennlig bystrand i El Médano med god adkomst

El Médano er en familievennlig strand med utleiemuligheter for strandstoler og parasoller. I tillegg har den en strandpromenade med hvileområder, og ramper, rullestoler og krykker til bruk på stranden – foruten badehjelp i sommermånedene – sikrer at den er tilgjengelig også for personer med bevegelseshemminger. Turisttilbudet i byen omfatter ulike turistleiligheter og hoteller rett ved havet – i tillegg til butikker der du kan leie vannsportsutstyr. Og siden havnen El Médano er så nære, finnes det også et oppankringsområde for båter.

Lengde
750 m
Hammok sunshade
Nudist zone
Parking
Restaurant
Showers
WC
Public transport
Tourist info
Todo el año
Viento
Oleaje moderado
Localidad
Granadilla de Abona

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Bærekraft
Sostenibilidad
- Kast aldri fra deg avfall av noe slag i naturen, inkludert sigarettsneiper. Matrester bidrar til spredning av gnagere og villkatter.
- Kast ikke gjenstander eller avfall av noe slag i sjøen.
- Respekter dyrene, ikke forstyrr dem og ikke mat dem. Hvis du oppdager et skadet dyr, gi beskjed på nødnummer 112. Heller ikke må du plukke blomster og planter.
- Samle ikke på steiner og ta ikke med deg noen andre ting fra naturen. Gjør heller ikke endringer i naturen ved å stable steiner for å lage de dessverre berømte «tårnene».
- Bruk ikke såpe i dusjene som er tilgjengelige ved inngangen til strendene...
- Bruk helst miljøvennlige solkremer.
- Kjæledyr er forbudt på de fleste strendene. Vær sikker på at det er lov å ta det med.
- Legg vekt på å ikke forstyrre roen i omgivelsene med overdreven støy (høy musikk, roping...), og heller ikke forstyrrende aktiviteter som ballspill.
Stikkord
Etiquetas
1
9
262
262
10045