El Ancón-stranden

En eksotisk strand som er perfekt for turgåere, i den nordlige delen av Tenerife

Det er ikke mange turer langs nordkysten av Tenerife som er like behagelige, har like storslått utsikt og er like trivelige om sommeren. Til tross for at El Ancón-stranden i La Orotava er liten av størrelse, har den veldig lite å misunne nabostranden Los Patos. Stranden er beskyttet av El Rincón, og for å komme hit må du ta turen ned til den svarte vulkanske sanden, noe som gjør dette til en fengslende opplevelse der du vandrer mellom bananpalmer, klipper og vinranker som brukes til å fremstille den berømte Malvasía-vinen. Premien er et forfriskende bad ved veiens ende.

En strand med storslagne utsiktspunkter og klipper i La Orotava

Den beste måten å komme seg hit på, er å parkere bilen i nærheten av den siste bussholdeplassen. Derfra går du til høyre og følger veien. Etter 25 minutter kommer du til selve definisjonen på en uberørt strand. Før du når stranden, går du også forbi et attraktivt hus med et kapell som tiltrekker seg oppmerksomheten som følge av plasseringen det har. Du kan imidlertid også bruke stien som går fra Santa Úrsula. Og når du endelig har kommet frem på stranden, kan du kose deg med den rolige atmosfæren, den varme sanden og den unike utsikten mot klippen.

Lengde
160 m
Sin vigilancia
Oleaje fuerte
Localidad
La Orotava
Vær forsiktig hvis du bader

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Bærekraft
Sostenibilidad
  • Kast aldri fra deg avfall av noe slag i naturen, inkludert sigarettsneiper. Matrester bidrar til spredning av gnagere og villkatter.
  • Kast ikke gjenstander eller avfall av noe slag i sjøen.
  • Respekter dyrene, ikke forstyrr dem og ikke mat dem. Hvis du oppdager et skadet dyr, gi beskjed på nødnummer 112. Heller ikke må du plukke blomster og planter.
  • Samle ikke på steiner og ta ikke med deg noen andre ting fra naturen. Gjør heller ikke endringer i naturen ved å stable steiner for å lage de dessverre berømte «tårnene».
  • Bruk ikke såpe i dusjene som er tilgjengelige ved inngangen til strendene...
  • Bruk helst miljøvennlige solkremer.
  • Kjæledyr er forbudt på de fleste strendene. Vær sikker på at det er lov å ta det med.
  • Legg vekt på å ikke forstyrre roen i omgivelsene med overdreven støy (høy musikk, roping...), og heller ikke forstyrrende aktiviteter som ballspill.
1
9
262
10045