Duque-stranden

Strand- og shoppingdag

Duque-stranden, med sitt utrolige turkise vann og gyldne sand, er ideelt for å nyte et bad på en herlig dag på stranden sammen med familien. Den ligger i turistområdet Costa Adeje, sør på Tenerife, og er omgitt av en strandpromenade som forbinder den med mer enn åtte nærliggende strender. Her er noen av de mest eksklusive hotellene på Kanariøyene. Mens de små morer seg med å bygge sandslott, kan de voksne gå på shopping i de mest utsøkte og nærliggende butikkene i området. Tallrike barer og restauranter kompletterer det utmerkede gastronomiske tilbudet.

Spektakulære solnedganger

Duque-stranden har alle nødvendige fasiliteter for sine gjester, og Blått flagg-merket garanterer utmerket kvalitet på både badevannet og tjenestetilbudet. Noen meter fra stranden er dusj, toaletter og garderober, leie av solsenger og parasoller og parkering tilgjengelig, noe som sørger for et mer komfortabelt og hyggelig opphold. Spaserturer i kveldssolen har en spesiell sjarm, takket være de spektakulære solnedgangene, den beste måten å koble fra og slappe av på. Et perfekt reisemål for de som elsker solen, havet og nærheten til et førsteklasses turistsenter.

Lengde
390 m
Accessible
Hammok sunshade
Parking
Restaurant
Showers
WC
Public transport
Todo el año
Rolig vann
Localidad
Adeje

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Bærekraft
Sostenibilidad
- Kast aldri fra deg avfall av noe slag i naturen, inkludert sigarettsneiper. Matrester bidrar til spredning av gnagere og villkatter.
- Kast ikke gjenstander eller avfall av noe slag i sjøen.
- Respekter dyrene, ikke forstyrr dem og ikke mat dem. Hvis du oppdager et skadet dyr, gi beskjed på nødnummer 112. Heller ikke må du plukke blomster og planter.
- Samle ikke på steiner og ta ikke med deg noen andre ting fra naturen. Gjør heller ikke endringer i naturen ved å stable steiner for å lage de dessverre berømte «tårnene».
- Bruk ikke såpe i dusjene som er tilgjengelige ved inngangen til strendene...
- Bruk helst miljøvennlige solkremer.
- Kjæledyr er forbudt på de fleste strendene. Vær sikker på at det er lov å ta det med.
- Legg vekt på å ikke forstyrre roen i omgivelsene med overdreven støy (høy musikk, roping...), og heller ikke forstyrrende aktiviteter som ballspill.
Stikkord
Etiquetas
1
9
262
262
10045