Benijo-stranden

Eksotisk nudiststrand på Tenerife med restaurant i nærheten
Selv om du ikke er alene og andre badegjester også er der, er ensomheten og roen i de vakre omgivelsene på Benijo-stranden det som gjør den til et samlingspunkt for alternative badegjester på Tenerife. Stranden befinner seg i Anaga naturpark, på den nordøstlige delen av øya, og er et vakkert sted med en vei som går gjennom laurbærskoger, spektakulær utsikt over Atlanterhavet og et fjellmassiv med vanskelig terreng, med juv og fjelltopper som gir deg uendelig med fotograferingsmuligheter.
Bade i Anaga naturpark
En klynge med majestetiske steiner bader i det behagelige vannet på Benijo. Som om de eier stranden. Utstrekkelsen til den mørke vulkanske sanden vokser når tidevannet trekker seg tilbake samt om sommeren. Dette legendariske nudistområdet ligger ved landsbyen og stranden Almáciga og har også en restaurant som befinner seg der bilveien slutter og skråningen ned til sanden begynner. Du må være forsiktig med havet, men Benijo er ganske enkelt uunnværlig for de som liker urørt natur.
Length
300 m
Nudist zone
Public transport
Localidad
Benijo

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Bærekraft
Sostenibilidad
- Kast aldri fra deg avfall av noe slag i naturen, inkludert sigarettsneiper. Matrester bidrar til spredning av gnagere og villkatter.
- Kast ikke gjenstander eller avfall av noe slag i sjøen.
- Respekter dyrene, ikke forstyrr dem og ikke mat dem. Hvis du oppdager et skadet dyr, gi beskjed på nødnummer 112. Heller ikke må du plukke blomster og planter.
- Samle ikke på steiner og ta ikke med deg noen andre ting fra naturen. Gjør heller ikke endringer i naturen ved å stable steiner for å lage de dessverre berømte «tårnene».
- Bruk ikke såpe i dusjene som er tilgjengelige ved inngangen til strendene...
- Bruk helst miljøvennlige solkremer.
- Kjæledyr er forbudt på de fleste strendene. Vær sikker på at det er lov å ta det med.
- Legg vekt på å ikke forstyrre roen i omgivelsene med overdreven støy (høy musikk, roping...), og heller ikke forstyrrende aktiviteter som ballspill.
1
10
262
10045