Abama

Fantastiske solnedganger

Abama-stranden er en paradisisk bukt med gylden strand og rolig turkise farvann i Guía de Isora, sør i Tenerife, svært nær et av de mest luksuriøse hotellene på øya. En liten og populær strand hvor roen dominerer. Ideell for å slappe av og nyte de fantastiske solnedgangene, med utsikt over øya La Gomera i horisonten. På strandbaren kan du kjøpe drinker og snacks som gjør resten av dagen enda mer komplett. En herlig atmosfære og flott for å spasere og nyte den fantastiske utsikten.

Paradisisk bukt, svært rolig og sikker

Denne paradisiske bukta med gylden sand er muligens en av de vakreste på Tenerife. Den ligger ved foten av en klippe, med bananplantasjer som nesten henger over kanten, og som gir det hele en vakker kontrast. Abama-stranden er veldig trygg for barn, som kan bade og leke i sanden ved strandkanten. Det er en parkeringsplass i nærheten hvor du kan sette fra deg bilen, og derfra tar noen komfortable trapper deg ned til stranden.

Lengde
100 m
Accessible
Hammok sunshade
Parking
Restaurant
Showers
WC
Public transport
Todo el año
Rolig vann
Localidad
Guía de Isora

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Bærekraft
Sostenibilidad
- Kast aldri fra deg avfall av noe slag i naturen, inkludert sigarettsneiper. Matrester bidrar til spredning av gnagere og villkatter.
- Kast ikke gjenstander eller avfall av noe slag i sjøen.
- Respekter dyrene, ikke forstyrr dem og ikke mat dem. Hvis du oppdager et skadet dyr, gi beskjed på nødnummer 112. Heller ikke må du plukke blomster og planter.
- Samle ikke på steiner og ta ikke med deg noen andre ting fra naturen. Gjør heller ikke endringer i naturen ved å stable steiner for å lage de dessverre berømte «tårnene».
- Bruk ikke såpe i dusjene som er tilgjengelige ved inngangen til strendene...
- Bruk helst miljøvennlige solkremer.
- Kjæledyr er forbudt på de fleste strendene. Vær sikker på at det er lov å ta det med.
- Legg vekt på å ikke forstyrre roen i omgivelsene med overdreven støy (høy musikk, roping...), og heller ikke forstyrrende aktiviteter som ballspill.
Stikkord
Etiquetas
1
9
262
262
10045