Playa Grande

Den mest kjente bystranden på Lanzarote

Playa Grande er en bystrand som befinner seg i turistområdet i Puerto del Carmen, på sørsiden av Lanzarote. Stranden har over en kilometer med gyllen sand og rolig vann. Av alle strendene i dette området er denne stranden den mest kjente og den stranden som får flest besøkende i året, og derfor dreier alt livet i Puerto del Carmen seg rundt denne stranden. Og mye av berømmelsen skyldes den lange strandpromenaden Avenida de las Playas, som har sykkelstier, massevis av handelsaktivitet og nattlivsområder.

En lett tilgjengelig strand med gyllen sand i Puerto del Carmen

Playa Grande er hovedsakelig så kjent som den er, på grunn av det store utvalget av fasiliteter: stranden har dusjer, parkeringsplasser, badevakter og utleie av parasoller og strandstoler. Men den har først og fremst veldig god adkomst for personer med bevegelseshemninger, og den har i tillegg rullestoler for strandbruk, bøyer og badenett. Og om ikke det var nok: stranden er skjermet av palmer, vulkansk stein og hageområder og har en fantastisk utsikt til Los Ajaches, som er blitt utnevnt som et naturminne.

Lengde
1.190 m
Accessible
Hammok sunshade
Parking
Restaurant
Showers
WC
Public transport
Tourist info
Todo el año
Rolig vann
LHBTI
Localidad
Puerto del Carmen

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Bærekraft
Sostenibilidad
- Kast aldri fra deg avfall av noe slag i naturen, inkludert sigarettsneiper. Matrester bidrar til spredning av gnagere og villkatter.
- Kast ikke gjenstander eller avfall av noe slag i sjøen.
- Respekter dyrene, ikke forstyrr dem og ikke mat dem. Hvis du oppdager et skadet dyr, gi beskjed på nødnummer 112. Heller ikke må du plukke blomster og planter.
- Samle ikke på steiner og ta ikke med deg noen andre ting fra naturen. Gjør heller ikke endringer i naturen ved å stable steiner for å lage de dessverre berømte «tårnene».
- Bruk ikke såpe i dusjene som er tilgjengelige ved inngangen til strendene...
- Bruk helst miljøvennlige solkremer.
- Kjæledyr er forbudt på de fleste strendene. Vær sikker på at det er lov å ta det med.
- Legg vekt på å ikke forstyrre roen i omgivelsene med overdreven støy (høy musikk, roping...), og heller ikke forstyrrende aktiviteter som ballspill.
Stikkord
Etiquetas
3
9
262
262
10045