La Cantería-stranden

Surfestrand i den nordlige delen av Lanzarote

Den mest eksotiske stranden på nordsiden av Lanzarote er et mekka for surfere og et vakkert mål for deg som ønsker sol og storslått utsikt. Den bortgjemte perlen La Cantería har finkornet lys sand og ligger i nærheten av fiskelandsbyen Órzola, som, via havet, knytter La Graciosa og resten av øyene i den lille øygruppen Chinijo til omverdenen. Roen og friheten som råder her til tross for at det ligger en landsby i nærheten, er ubetalelig.

Koble ut og slapp av med utsikt til La Graciosa

Når folk snakker om surfing, snakker de også om La Cantería. Bare noen få minutter fra Órzola til fots eller med bil ligger en perfekt strand for alle som bare vil koble av. Her kan du ta med deg en god bok og noe å spise og tilbringe hele dagen. Stranden har spektakulær utsikt til La Graciosa. Den er skjermet av Famara-knausen og har enda en bukt like ved – som du kan gå til ved lavvann – noe som gjør at denne stranden er et godt eksempel på de flotte naturopplevelsene Kanariøyene har å by på.

Lengde
300 m
Nudist zone
Parking
Sin vigilancia
Viento
Oleaje fuerte
Localidad
Haría
Vær forsiktig hvis du bader

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Bærekraft
Sostenibilidad
  • Kast aldri fra deg avfall av noe slag i naturen, inkludert sigarettsneiper. Matrester bidrar til spredning av gnagere og villkatter.
  • Kast ikke gjenstander eller avfall av noe slag i sjøen.
  • Respekter dyrene, ikke forstyrr dem og ikke mat dem. Hvis du oppdager et skadet dyr, gi beskjed på nødnummer 112. Heller ikke må du plukke blomster og planter.
  • Samle ikke på steiner og ta ikke med deg noen andre ting fra naturen. Gjør heller ikke endringer i naturen ved å stable steiner for å lage de dessverre berømte «tårnene».
  • Bruk ikke såpe i dusjene som er tilgjengelige ved inngangen til strendene...
  • Bruk helst miljøvennlige solkremer.
  • Kjæledyr er forbudt på de fleste strendene. Vær sikker på at det er lov å ta det med.
  • Legg vekt på å ikke forstyrre roen i omgivelsene med overdreven støy (høy musikk, roping...), og heller ikke forstyrrende aktiviteter som ballspill.
3
10
262
10045