Flamingo

Lek med barna på en rolig strand

På Playa Blanca, på sørsiden av Lanzarote, finner du Playa Flamingo – en koselig hvit sandstrand. Den er ideell for familiens aller minste. Det rolige vannet og den fine sanden garanterer mange timer med lek og moro for barna og ro og hvile for de voksne. Playa Flamingo har dusjer og utleie av strandstoler og parasoller, noe som gjør det enda mer avslappende og behagelig å slappe av i solen.

En strand med tilgang for bevegelseshemmede

Den 200 meter lange stranden er full av grønne områder og avslappende soner – foruten alle butikkene og kaféene som befinner seg på promenaden som går rundt den. Her kan du hygge deg hele året rundt, og den er lett tilgjengelig også for bevegelseshemmede. Det er nesten umulig å unngå å more seg med å svømme, bygge sandslott med barna eller spise en is mens du går en tur i strandkanten sammen med familien.

Lengde
250 m
Accessible
Hammok sunshade
Parking
Restaurant
WC
Public transport
Tourist info
Todo el año
Rolig vann
Localidad
Playa Blanca

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Bærekraft
Sostenibilidad
  • Kast aldri fra deg avfall av noe slag i naturen, inkludert sigarettsneiper. Matrester bidrar til spredning av gnagere og villkatter.
  • Kast ikke gjenstander eller avfall av noe slag i sjøen.
  • Respekter dyrene, ikke forstyrr dem og ikke mat dem. Hvis du oppdager et skadet dyr, gi beskjed på nødnummer 112. Heller ikke må du plukke blomster og planter.
  • Samle ikke på steiner og ta ikke med deg noen andre ting fra naturen. Gjør heller ikke endringer i naturen ved å stable steiner for å lage de dessverre berømte «tårnene».
  • Bruk ikke såpe i dusjene som er tilgjengelige ved inngangen til strendene...
  • Bruk helst miljøvennlige solkremer.
  • Kjæledyr er forbudt på de fleste strendene. Vær sikker på at det er lov å ta det med.
  • Legg vekt på å ikke forstyrre roen i omgivelsene med overdreven støy (høy musikk, roping...), og heller ikke forstyrrende aktiviteter som ballspill.
Stikkord
Etiquetas
3
9
262
262
10045