El Reducto

Den beste stranden i hovedstaden

I sentrum av Arrecife, på den østlige delen av Lanzarote, ligger stranden El Reducto. Mer enn en halv kilometer med gylden sand gjør at den styrkes i sin posisjon som den beste stranden i øyas hovedstad. Det rolige vannet, beskyttet av naturlige rev, gjør det til en trygg plass for de minste. Langs den livlige promenaden i nærheten, dekorert med karakteristiske kokospalmer som gjør den mer attraktiv og unik, ligger det mange butikker, kafeer og restauranter som lar deg kombinere en perfekt dag på stranden med fritidsbeskjeftigelse.

Strand, shopping, gastronomi y fritidsbeskjeftigelse

El Reducto-stranden, sertifisert med Blått flagg, har alle nødvendige fasiliteter: dusjer, garderober, toaletter, strandbarer, bussholdeplasser og drosjer, samt et bredt utvalg av overnattingssteder. Den renoverte promenaden inkluderer også en attraktiv fornøyelsespark, et ideelt sted for å spasere og fritidsbeskjeftigelser, med bar, skøytebane, sykkelsti, naturgress … El Reducto er en perfekt kombinasjon for å nyte stranden, shopping, gastronomi og en hyggelig spasertur langs sjøen.

Lengde
685 m
Accessible
Hammok sunshade
Parking
Restaurant
Showers
WC
Public transport
Todo el año
Rolig vann
Localidad
Arrecife

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Bærekraft
Sostenibilidad
  • Kast aldri fra deg avfall av noe slag i naturen, inkludert sigarettsneiper. Matrester bidrar til spredning av gnagere og villkatter.
  • Kast ikke gjenstander eller avfall av noe slag i sjøen.
  • Respekter dyrene, ikke forstyrr dem og ikke mat dem. Hvis du oppdager et skadet dyr, gi beskjed på nødnummer 112. Heller ikke må du plukke blomster og planter.
  • Samle ikke på steiner og ta ikke med deg noen andre ting fra naturen. Gjør heller ikke endringer i naturen ved å stable steiner for å lage de dessverre berømte «tårnene».
  • Bruk ikke såpe i dusjene som er tilgjengelige ved inngangen til strendene...
  • Bruk helst miljøvennlige solkremer.
  • Kjæledyr er forbudt på de fleste strendene. Vær sikker på at det er lov å ta det med.
  • Legg vekt på å ikke forstyrre roen i omgivelsene med overdreven støy (høy musikk, roping...), og heller ikke forstyrrende aktiviteter som ballspill.
Stikkord
Etiquetas
3
9
262
262
10045