Caletón Blanco-stranden

Skjermede strender og bukter på nordsiden av Lanzarote

Langs kysten øst for fiskelandsbyen Órzola, på nordsiden av Lanzarote, ligger det en rekke koselige bukter med flott natur som er vel verdt en utflukt. Blant disse utmerker stranden Caletón Blanco seg med sjeldent ren og hvit sand, som navnet tilsier (Caletón Blanco betyr stor, hvit bukt). Et naturlig basseng med krystallklart vann opptar en stor del av dette drømmeaktige stedet som er overstrødd med vulkansk lava.

Avslappende bad på Órzola-stranden

Noen områder av stranden er perfekte for småbarn på grunn av den naturlige beskyttelsen fra klippene, mens andre steder er dypere og er egnet for bading i det forfriskende åpne havet. Hvis du har lyst til å komme når badevannet er på sitt beste, anbefales det å komme når det er høyvann. Stranden har også et romslig parkeringsområde. Det turkise vannet, roen, kvaliteten på den naturlige sanden og den nesten garanterte solen er ting som ikke kan kjøpes for penger.

Lengde
250 m
Parking
Sin vigilancia
Rolig vann
Localidad
Haría

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Bærekraft
Sostenibilidad
- Kast aldri fra deg avfall av noe slag i naturen, inkludert sigarettsneiper. Matrester bidrar til spredning av gnagere og villkatter.
- Kast ikke gjenstander eller avfall av noe slag i sjøen.
- Respekter dyrene, ikke forstyrr dem og ikke mat dem. Hvis du oppdager et skadet dyr, gi beskjed på nødnummer 112. Heller ikke må du plukke blomster og planter.
- Samle ikke på steiner og ta ikke med deg noen andre ting fra naturen. Gjør heller ikke endringer i naturen ved å stable steiner for å lage de dessverre berømte «tårnene».
- Bruk ikke såpe i dusjene som er tilgjengelige ved inngangen til strendene...
- Bruk helst miljøvennlige solkremer.
- Kjæledyr er forbudt på de fleste strendene. Vær sikker på at det er lov å ta det med.
- Legg vekt på å ikke forstyrre roen i omgivelsene med overdreven støy (høy musikk, roping...), og heller ikke forstyrrende aktiviteter som ballspill.
Stikkord
Etiquetas
3
9
262
262
10045