Bajo el Risco-stranden

En eksotisk strand på Lanzarote

Den storslåtte utsikten over Famara, La Graciosa og resten av Chinijo-øygruppen på nordkysten av Lanzarote gjør i seg selv dette stedet praktfullt. Men det å kunne glede seg over denne utsikten samtidig som du tar deg et avslappende bad i et rolig, klart og forfriskende hav, gjør det hele enda bedre. Bajo el Risco-stranden er et fredelig sted med fin gyllen sand ved Famara-klippene, og her finner alle som ønsker seg vekk fra mas og stress, freden og roen de er på utkikk etter.

Bade i El Río foran La Graciosa

Den beste måten å komme til denne rolige stranden på, er ved å gå fra landsbyen Yé, som ligger i nærheten av Mirador del Río. Eventuelt kan du dra med ferge fra Órzola eller La Graciosa. Stien fra Los Gracioseros tar deg til nærliggende sandstrender og forskjellige bukter, som også er verdt å få med seg, og tar omtrent én time. Det blå Atlanterhavet og alle dets nyanser er ideelt for svømming og for å finne solen, som dukker opp over horisonten tidlig om morgenen. Følelsen av ro og av å være i en ekte oase, er umulig å unngå fra første til siste stund.

Lengde
845 m
Nudist zone
Parking
Sin vigilancia
Viento
Oleaje moderado
Localidad
Teguise

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Bærekraft
Sostenibilidad
  • Kast aldri fra deg avfall av noe slag i naturen, inkludert sigarettsneiper. Matrester bidrar til spredning av gnagere og villkatter.
  • Kast ikke gjenstander eller avfall av noe slag i sjøen.
  • Respekter dyrene, ikke forstyrr dem og ikke mat dem. Hvis du oppdager et skadet dyr, gi beskjed på nødnummer 112. Heller ikke må du plukke blomster og planter.
  • Samle ikke på steiner og ta ikke med deg noen andre ting fra naturen. Gjør heller ikke endringer i naturen ved å stable steiner for å lage de dessverre berømte «tårnene».
  • Bruk ikke såpe i dusjene som er tilgjengelige ved inngangen til strendene...
  • Bruk helst miljøvennlige solkremer.
  • Kjæledyr er forbudt på de fleste strendene. Vær sikker på at det er lov å ta det med.
  • Legg vekt på å ikke forstyrre roen i omgivelsene med overdreven støy (høy musikk, roping...), og heller ikke forstyrrende aktiviteter som ballspill.
Stikkord
Etiquetas
3
9
262
262
10045