Punta Larga

Et sted for å oppleve solnedgangen.

Puntalarga er en liten strand som, i likhet med de aller fleste av de som finnes i området, består av svart sand. Den ble skapt takket være tre lava-tunger som nærmet seg havet, og dannet en liten bukt som er blitt til denne stranden på litt over 100 meter. Den er lett tilgjengelig og tidevannet er vanligvis ikke veldig aktivt, så hit er det ideelt å dra med familien.

Ekstra tjenester

Denne stranden har noen ekstra tjenester som kan bidra til at du får nyte en avslappende dag. Disse inkluderer en molo med en 240 meters fasade, plattformer og ulike områder for soling, gangvei og øy-dokk med adkomsttrapp til sjøen, et kiosk-utsiktspunkt i den sentrale delen, toaletter og garderober.

Lengde
110 metros de largo y 25 de ancho
Parking
Restaurant
WC
Public transport
Sin vigilancia
Rolig vann
Localidad
Fuencaliente

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Bærekraft
Sostenibilidad
- Kast aldri fra deg avfall av noe slag i naturen, inkludert sigarettsneiper. Matrester bidrar til spredning av gnagere og villkatter.
- Kast ikke gjenstander eller avfall av noe slag i sjøen.
- Respekter dyrene, ikke forstyrr dem og ikke mat dem. Hvis du oppdager et skadet dyr, gi beskjed på nødnummer 112. Heller ikke må du plukke blomster og planter.
- Samle ikke på steiner og ta ikke med deg noen andre ting fra naturen. Gjør heller ikke endringer i naturen ved å stable steiner for å lage de dessverre berømte «tårnene».
- Bruk ikke såpe i dusjene som er tilgjengelige ved inngangen til strendene...
- Bruk helst miljøvennlige solkremer.
- Kjæledyr er forbudt på de fleste strendene. Vær sikker på at det er lov å ta det med.
- Legg vekt på å ikke forstyrre roen i omgivelsene med overdreven støy (høy musikk, roping...), og heller ikke forstyrrende aktiviteter som ballspill.
5
9
262
10045