Puerto Naos-stranden

En strand med blått flagg på La Palma

Puerto Naos-stranden er en av de største strendene på La Palma. Den befinner seg på sørøstkysten av øya, i det største turistområdet – Puerto Naos. Stranden er kjent for å ha fasiliteter med høy kvalitet og har kunnet skilte med blått flagg-merket siden 2007, noe som gjør den til en av de viktigste strendene på La Palma. I tillegg bruker paraglidingsentusiaster denne stranden som et møtepunkt, hvilket betyr at du kan se utsikten over La Palma fra luften mens du er her.

En svart sandstrand med nattdykkmuligheter i Puerto Naos

Den svarte sanden på Puerto Naos-stranden er av vulkansk opprinnelse, men forekomster av olivin-stein gir den også et skjær av grønt. Stranden har en strandpromenade som er skjermet av kokosnøttpalmer som gir skygge til badegjestene. Denne knytter også stranden til en rekke forskjellige restauranter og kaféer med uteservering der du kan prøve lokale retter. Det er lett å komme seg til stranden fra de nærliggende hotellene og leilighetene, og den har også lett adkomst for personer med bevegelseshemninger.

Lengde
120 m
Accessible
Hammok sunshade
Parking
Restaurant
Showers
WC
Public transport
Tourist info
Todo el año
Oleaje moderado
Localidad
Los Llanos de Aridane

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Bærekraft
Sostenibilidad
- Kast aldri fra deg avfall av noe slag i naturen, inkludert sigarettsneiper. Matrester bidrar til spredning av gnagere og villkatter.
- Kast ikke gjenstander eller avfall av noe slag i sjøen.
- Respekter dyrene, ikke forstyrr dem og ikke mat dem. Hvis du oppdager et skadet dyr, gi beskjed på nødnummer 112. Heller ikke må du plukke blomster og planter.
- Samle ikke på steiner og ta ikke med deg noen andre ting fra naturen. Gjør heller ikke endringer i naturen ved å stable steiner for å lage de dessverre berømte «tårnene».
- Bruk ikke såpe i dusjene som er tilgjengelige ved inngangen til strendene...
- Bruk helst miljøvennlige solkremer.
- Kjæledyr er forbudt på de fleste strendene. Vær sikker på at det er lov å ta det med.
- Legg vekt på å ikke forstyrre roen i omgivelsene med overdreven støy (høy musikk, roping...), og heller ikke forstyrrende aktiviteter som ballspill.
Stikkord
Etiquetas
5
9
262
262
10045