Puerto de Tazacortestranden

En strand omgitt av natur

Puerto de Tazacortestranden ligger på vestsiden av La Palma, i Tazacorte kommune. Den passer perfekt for dem som leter etter et sted omgitt av natur, men som også har alle typer servicetilbud. Puerto de Tazacortestranden ligger ved foten av en kløft, langt fra byens larm, men det finnes restauranter og kafeer like ved stranden. I tillegg finnes det servicetilbud som leie av solsenger, strandpromenade, busstopp og parkering.

En rolig strand med familievennlig stemning

Det rolige vannet på Puerto de Tazacortestranden passer perfekt for å nyte vannet og solen uansett alder, for den har en molo som stopper havstrømningene og bølgene. Stemningen på denne stranden med svart sand er veldig familievennlig, perfekt for at de minste kan leke i vannkanten med andre barn mens de voksne går tur eller soler seg like ved de fargerike husene som er karakteristiske for Tazacorte.

Lengde
375 m
Accessible
Hammok sunshade
Parking
Restaurant
Showers
Sport equipment
WC
Public transport
Todo el año
Oleaje moderado
Localidad
Tazacorte

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Bærekraft
Sostenibilidad
- Kast aldri fra deg avfall av noe slag i naturen, inkludert sigarettsneiper. Matrester bidrar til spredning av gnagere og villkatter.
- Kast ikke gjenstander eller avfall av noe slag i sjøen.
- Respekter dyrene, ikke forstyrr dem og ikke mat dem. Hvis du oppdager et skadet dyr, gi beskjed på nødnummer 112. Heller ikke må du plukke blomster og planter.
- Samle ikke på steiner og ta ikke med deg noen andre ting fra naturen. Gjør heller ikke endringer i naturen ved å stable steiner for å lage de dessverre berømte «tårnene».
- Bruk ikke såpe i dusjene som er tilgjengelige ved inngangen til strendene...
- Bruk helst miljøvennlige solkremer.
- Kjæledyr er forbudt på de fleste strendene. Vær sikker på at det er lov å ta det med.
- Legg vekt på å ikke forstyrre roen i omgivelsene med overdreven støy (høy musikk, roping...), og heller ikke forstyrrende aktiviteter som ballspill.
Stikkord
Etiquetas
5
9
262
262
10045