Playa de La Veta

En strand ved foten av en klippe

La Veta-stranden er en av de mest anerkjente og vakreste på La Palma. Den er kjent som en sesongbasert svart sandstrand, fordi den begynner å forme seg om sommeren, som er den beste tiden å dra dit. Stedet ligger ved foten av en svimlende 200 meter høy klippe – karakteristisk for hele nordvestkysten av La Palma – og vannet er vanligvis krystallklart. Rett ved stranden er det mange grotter og hytter som gir stedet sin spesielle sjarm.

Tilgjengelig til fots

La Veta-stranden kan bare nås til fots etter at du har satt igjen bilen på en parkeringsplass. Vel fremme, begynner en 25-minutters spasertur som går gjennom klipper, trapper og til og med en spektakulær hule. Ved ankomst er det verdt å bruke dagen der og nyte den vanligvis spektakulære solnedgangen.

Lengde
50 metros de largo
Parking
Sin vigilancia
Oleaje moderado
Localidad
Tijarafe

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Bærekraft
Sostenibilidad
  • Kast aldri fra deg avfall av noe slag i naturen, inkludert sigarettsneiper. Matrester bidrar til spredning av gnagere og villkatter.
  • Kast ikke gjenstander eller avfall av noe slag i sjøen.
  • Respekter dyrene, ikke forstyrr dem og ikke mat dem. Hvis du oppdager et skadet dyr, gi beskjed på nødnummer 112. Heller ikke må du plukke blomster og planter.
  • Samle ikke på steiner og ta ikke med deg noen andre ting fra naturen. Gjør heller ikke endringer i naturen ved å stable steiner for å lage de dessverre berømte «tårnene».
  • Bruk ikke såpe i dusjene som er tilgjengelige ved inngangen til strendene...
  • Bruk helst miljøvennlige solkremer.
  • Kjæledyr er forbudt på de fleste strendene. Vær sikker på at det er lov å ta det med.
  • Legg vekt på å ikke forstyrre roen i omgivelsene med overdreven støy (høy musikk, roping...), og heller ikke forstyrrende aktiviteter som ballspill.
5
9
262
10045