Nogales-stranden

En av de beste strendene på La Palma

Nogales-stranden er en av de beste strendene på La Palma og blander store deler av det den vakre øya har å by på: fjell, turstier, lava, hav og grønt – masse grønt. Den ligger nord for Puntellana, og den svarte vulkanske sanden med innslag av blått og grått, de spektakulære klippene og det mektige Atlanterhavet har gjort denne stranden til et yndet mål for surfere, nudister eller personer som elsker øde landskap, vakker utsikt og å gå turer. Og hvis havet i tillegg er rolig, kan du ta deg et bad på et sted som du ikke finner maken til på resten av øya.

Bade i Puntallana ved klippene

Nogales er, sammenlignet med andre urørte strender, lett å komme seg til. Den har parkeringsplasser og en 500 meter lang sti, der du kan se denne urørte stranden, som er så typisk for Kanariøyene, i all sin prakt. Utover bare å kose seg med et oppkvikkende bad, er det også verdt å ta turen hit hvis du ønsker deg fredfull og uberørt natur. Utsikten og kontrasten mellom de nordlige grønnfargene, den svarte sanden og det blå Atlanterhavet gjør denne stranden til en idyllisk avkrok.

Lengde
450 m
Nudist zone
Parking
Sin vigilancia
Oleaje fuerte
Localidad
Puntallana
Vær forsiktig hvis du bader

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Bærekraft
Sostenibilidad
  • Kast aldri fra deg avfall av noe slag i naturen, inkludert sigarettsneiper. Matrester bidrar til spredning av gnagere og villkatter.
  • Kast ikke gjenstander eller avfall av noe slag i sjøen.
  • Respekter dyrene, ikke forstyrr dem og ikke mat dem. Hvis du oppdager et skadet dyr, gi beskjed på nødnummer 112. Heller ikke må du plukke blomster og planter.
  • Samle ikke på steiner og ta ikke med deg noen andre ting fra naturen. Gjør heller ikke endringer i naturen ved å stable steiner for å lage de dessverre berømte «tårnene».
  • Bruk ikke såpe i dusjene som er tilgjengelige ved inngangen til strendene...
  • Bruk helst miljøvennlige solkremer.
  • Kjæledyr er forbudt på de fleste strendene. Vær sikker på at det er lov å ta det med.
  • Legg vekt på å ikke forstyrre roen i omgivelsene med overdreven støy (høy musikk, roping...), og heller ikke forstyrrende aktiviteter som ballspill.
Stikkord
Etiquetas
5
10
262
262
10045