Los Cancajos-stranden

En vulkansk strand i nærheten av Santa Cruz de La Palma

Los Cancajos-stranden befinner seg på østkysten av La Palma, to kilometer nord for flyplassen og to kilometer sør for øyas hovedstad, Santa Cruz de La Palma. Stranden ligger i en bukt som beskyttes av en molo av vulkansk stein. Denne sikrer rolig vann hele året samt gir ly til store mengder sjødyr. Denne stranden er derfor ideell hvis du vil ta et dykkekurs og få en innføring i denne spennende undervannsaktiviteten.

Snorkle på en bynær strand med alle fasiliteter

Den bynære stranden Los Cancajos er, med sin varme sand og små bølger, et godt utgangspunkt for grottedykking og snorkling. Her finnes det toaletter, dusjer og utleie av parasoller og strandstoler. Stranden har også har parkeringsplasser og bussforbindelse og er i tillegg tilrettelagt for personer med bevegelseshemninger. I nærheten finnes det også en mengde forskjellige restauranter der du kan prøve utsøkte fisker som kommer rett fra havet, i tillegg til turistleiligheter og to hoteller fra H10-kjeden med tre eller fire stjerner – perfekt for en avslappende ferie på La Palma.

Lengde
624 m
Accessible
Hammok sunshade
Parking
Restaurant
Showers
WC
Public transport
Tourist info
Todo el año
Oleaje moderado
Localidad
Breña Baja

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Bærekraft
Sostenibilidad
  • Kast aldri fra deg avfall av noe slag i naturen, inkludert sigarettsneiper. Matrester bidrar til spredning av gnagere og villkatter.
  • Kast ikke gjenstander eller avfall av noe slag i sjøen.
  • Respekter dyrene, ikke forstyrr dem og ikke mat dem. Hvis du oppdager et skadet dyr, gi beskjed på nødnummer 112. Heller ikke må du plukke blomster og planter.
  • Samle ikke på steiner og ta ikke med deg noen andre ting fra naturen. Gjør heller ikke endringer i naturen ved å stable steiner for å lage de dessverre berømte «tårnene».
  • Bruk ikke såpe i dusjene som er tilgjengelige ved inngangen til strendene...
  • Bruk helst miljøvennlige solkremer.
  • Kjæledyr er forbudt på de fleste strendene. Vær sikker på at det er lov å ta det med.
  • Legg vekt på å ikke forstyrre roen i omgivelsene med overdreven støy (høy musikk, roping...), og heller ikke forstyrrende aktiviteter som ballspill.
Stikkord
Etiquetas
5
9
262
262
10045