Echentivestranden

En fantastisk strand mellom vulkaner

Echentivestranden, på sørsiden av La Palma er en av de mest moderne strendene på øyen, siden den ble til i 1971, etter at Teneguía hadde et utbrudd. Den er en del av vulkanlandskapet i Teneguía, og har svært vakre omgivelser. Den er ca. 275 meter lang, og til tross for at den ser ut som en naturlig strand, er det lett å komme dit med bil eller fra forskjellige stier.

Slappe av ved de naturlige dammene

I det unike landskapet som ligger rundt Echentivestranden kan man finne fantastiske, naturlige dammer, der man kan ta et avslappende bad selv på dager med høye bølger. Like i nærheten finner man Fuente Santa, en helsebringende kilde som kom for dagen som et resultat av vulkanutbruddet som skapte denne stranden. Noe av det mest sjarmerende ved denne plassen som ligger så bortgjemt på La Palma er å gå tur på stiene som går rundt Echentivestranden og oppdage historien og hemmelighetene den gjemmer på.

Lengde
230 m
Parking
Public transport
Sin vigilancia
Viento
Oleaje fuerte
Localidad
Fuencaliente
Vær forsiktig hvis du bader

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Bærekraft
Sostenibilidad
  • Kast aldri fra deg avfall av noe slag i naturen, inkludert sigarettsneiper. Matrester bidrar til spredning av gnagere og villkatter.
  • Kast ikke gjenstander eller avfall av noe slag i sjøen.
  • Respekter dyrene, ikke forstyrr dem og ikke mat dem. Hvis du oppdager et skadet dyr, gi beskjed på nødnummer 112. Heller ikke må du plukke blomster og planter.
  • Samle ikke på steiner og ta ikke med deg noen andre ting fra naturen. Gjør heller ikke endringer i naturen ved å stable steiner for å lage de dessverre berømte «tårnene».
  • Bruk ikke såpe i dusjene som er tilgjengelige ved inngangen til strendene...
  • Bruk helst miljøvennlige solkremer.
  • Kjæledyr er forbudt på de fleste strendene. Vær sikker på at det er lov å ta det med.
  • Legg vekt på å ikke forstyrre roen i omgivelsene med overdreven støy (høy musikk, roping...), og heller ikke forstyrrende aktiviteter som ballspill.
5
9
262
10045