Charco verde

En strand på La Palma med natur på alle kanter

Sør-øst for La Palma, bare to kilometer fra Puerto Naos, ligger stranden Charco Verde. Den er omgitt av natur på alle kanter og er den beste stranden å ta med barn på hvis du ikke vil gi slipp på et landlig miljø: denne koselige bukten er omgitt av klipper og banantrær og har et fredelig hav der hele familien kan kose seg i vannet og sanden. Det går vei helt frem til Charco Verde, noe som gjør at det er lett å komme seg hit, og det finnes også parkeringsplasser ved stranden.

En lett tilgjengelig bukt med strandkafé

Charco Verde-stranden er 150 meter lang og kan blant annet skilte med en strandkafé med sitteplasser der du kan kjøpe mat og drikke. Dette er en strand det er lett å komme seg til, og den har også ramper og gangveier, slik at den er godt egnet for familier med barnevogner og personer med redusert bevegelighet. Friluftsdusjer er også blant fasilitetene som finnes i denne palmebukten. Charco Verde er et sted der tiden flyr mens både barn og voksne får fullt utbytte av ferien sin.

Lengde
150 m
Accessible
Hammok sunshade
Parking
Restaurant
Showers
WC
Public transport
Solo en verano
Oleaje moderado
Localidad
Los Llanos de Aridane

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Bærekraft
Sostenibilidad
  • Kast aldri fra deg avfall av noe slag i naturen, inkludert sigarettsneiper. Matrester bidrar til spredning av gnagere og villkatter.
  • Kast ikke gjenstander eller avfall av noe slag i sjøen.
  • Respekter dyrene, ikke forstyrr dem og ikke mat dem. Hvis du oppdager et skadet dyr, gi beskjed på nødnummer 112. Heller ikke må du plukke blomster og planter.
  • Samle ikke på steiner og ta ikke med deg noen andre ting fra naturen. Gjør heller ikke endringer i naturen ved å stable steiner for å lage de dessverre berømte «tårnene».
  • Bruk ikke såpe i dusjene som er tilgjengelige ved inngangen til strendene...
  • Bruk helst miljøvennlige solkremer.
  • Kjæledyr er forbudt på de fleste strendene. Vær sikker på at det er lov å ta det med.
  • Legg vekt på å ikke forstyrre roen i omgivelsene med overdreven støy (høy musikk, roping...), og heller ikke forstyrrende aktiviteter som ballspill.
Stikkord
Etiquetas
5
9
262
262
10045