Las Conchas-stranden

Et herlig sted i form av en stor strand

La Graciosa, som ligger like ved Lanzarote, er den mest urørte øya av de bebodde Kanariøyene. En øyperle som skjuler skatter i nordøst som Las Conchas, en attraktiv strand du ikke bør gå glipp av. Selv om du må dra dit til fots eller med sykkel – omtrent 45 minutter til fots og 20 minutter med sykkel – vil du merke at anstrengelsene er vel verdt det når du kommer til den lyse sanden og det skiftende blå havet. Hvis du passer på å bestille i tide, kan du til og med besøke den med firehjulsdrevet taxi, som er et av de få tillatte kjøretøyene på øyen. Det viktigste er at du kommer deg dit. Og koser deg.

En lys sandstrand og utsikt til de små øyene Alegranza og Montaña Clara

Etter en behagelig gåtur fra Caleta de Sebo, komme til Las Conchas og hvile ut på den varme sanden med utsikt over Atlanterhavet, det er en sann glede. Veien er lett og gå og går gjennom et delvis ørkenaktig område. Den evige solen går godt sammen med landskapet og bølgene. Bølgene pleier å være nokså høye, så det anbefales ikke å bade. Når du ser over mot de små øyene Montaña Clara og Alegranza eller på alle skjellene som har gitt øya navnet sitt, og du kjenner på hvor øde, rent og fritt det er her, vil du få lyst til å komme tilbake allerede neste dag.

Lengde
610 m
Sin vigilancia
Viento
Oleaje fuerte
LHBTI
¡Aviso!
Vær forsiktig hvis du bader
Localidad
La Graciosa
Vær forsiktig hvis du bader

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Bærekraft
Sostenibilidad
- Kast aldri fra deg avfall av noe slag i naturen, inkludert sigarettsneiper. Matrester bidrar til spredning av gnagere og villkatter.
- Kast ikke gjenstander eller avfall av noe slag i sjøen.
- Respekter dyrene, ikke forstyrr dem og ikke mat dem. Hvis du oppdager et skadet dyr, gi beskjed på nødnummer 112. Heller ikke må du plukke blomster og planter.
- Samle ikke på steiner og ta ikke med deg noen andre ting fra naturen. Gjør heller ikke endringer i naturen ved å stable steiner for å lage de dessverre berømte «tårnene».
- Bruk ikke såpe i dusjene som er tilgjengelige ved inngangen til strendene...
- Bruk helst miljøvennlige solkremer.
- Kjæledyr er forbudt på de fleste strendene. Vær sikker på at det er lov å ta det med.
- Legg vekt på å ikke forstyrre roen i omgivelsene med overdreven støy (høy musikk, roping...), og heller ikke forstyrrende aktiviteter som ballspill.
8
10
262
10045