San Agustín-stranden

En svært rolig turiststrand på Gran Canaria

Sør på Gran Canaria ligger San Agustín-stranden i turistområdet med samme navn. Dette er en turiststrand som har alle de vanlige innlosjeringsmulighetene og fasilitetene, men den er samtidig rolig og fredelig, ettersom den er mindre besøkt. Den er også rolig om kvelden, og det er ikke like mye støy her som i vanlige turistområder. San Agustín-stranden er ideell hvis du vil slappe av i noen dager, men hvis du fortsatt trenger hjelp til å slappe av, ligger et av øyas største thalassoterapisentre i nærheten.

En urban strand med mørk sand i nærheten av Playa del Inglés

San Agustín-stranden er en 600 meter lang bystrand med myk og mørk sand. Med rolig vann og lite strømmer får du akkurat nok bølger til å kunne ha det gøy med å hoppe i bølgene i vannkanten sammen med familiens minste medlemmer. Og den lange strandpromenaden, som knytter sammen denne stranden og turistområdet Playa del Inglés i sør, har massevis av uteserveringsmuligheter, barer og restauranter der du kan ta deg en matbit. Det finnes også muligheter for å leie strandstoler og parasoller samt badevakter, dusjer, gratis parkering og bussforbindelse til Maspalomas.

Lengde
126 m
Hammok sunshade
Parking
Restaurant
Showers
WC
Public transport
Tourist info
Sin vigilancia
Viento
Oleaje moderado
LHBTI
Localidad
San Agustín

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Bærekraft
Sostenibilidad
  • Kast aldri fra deg avfall av noe slag i naturen, inkludert sigarettsneiper. Matrester bidrar til spredning av gnagere og villkatter.
  • Kast ikke gjenstander eller avfall av noe slag i sjøen.
  • Respekter dyrene, ikke forstyrr dem og ikke mat dem. Hvis du oppdager et skadet dyr, gi beskjed på nødnummer 112. Heller ikke må du plukke blomster og planter.
  • Samle ikke på steiner og ta ikke med deg noen andre ting fra naturen. Gjør heller ikke endringer i naturen ved å stable steiner for å lage de dessverre berømte «tårnene».
  • Bruk ikke såpe i dusjene som er tilgjengelige ved inngangen til strendene...
  • Bruk helst miljøvennlige solkremer.
  • Kjæledyr er forbudt på de fleste strendene. Vær sikker på at det er lov å ta det med.
  • Legg vekt på å ikke forstyrre roen i omgivelsene med overdreven støy (høy musikk, roping...), og heller ikke forstyrrende aktiviteter som ballspill.
Stikkord
Etiquetas
2
9
262
262
10045