Puerto Rico

En ideell strand for barnefamilier på Gran Canaria

Puerto Rico-stranden befinner seg i Mogán, på sørsiden av Gran Canaria. Denne stranden er litt over 280 meter lang og utmerker seg som følge av den familievennlige og avslappede atmosfæren. Familiens minste medlemmer kan boltre seg i sanden og lære å svømme i strandkanten, og de voksne kan slappe av i ro og fred. På denne koselige stranden er vannet alltid rolig, så du kan ta deg et bad når som helst – året rundt.

Tilbring hele dagen med familien

Strandstolene, parasollene og alle butikkene og fasilitetene i nærheten av stranden gjør det mulig å tilbringe hele dagen sammen med familien på Puerto Rico-stranden. Her kan du lese en bok i skyggen, ta deg en tur med kajakk eller kose deg med en drikk i solen. Selv om det går an å ta buss til stranden, kan du også enkelt parkere på parkeringsplassen hvis du skulle ønske å kjøre egen bil.

Lengde
274 m
Accessible
Hammok sunshade
Parking
Restaurant
Showers
WC
Public transport
Rolig vann
Localidad
Puerto Rico

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Bærekraft
Sostenibilidad
- Kast aldri fra deg avfall av noe slag i naturen, inkludert sigarettsneiper. Matrester bidrar til spredning av gnagere og villkatter.
- Kast ikke gjenstander eller avfall av noe slag i sjøen.
- Respekter dyrene, ikke forstyrr dem og ikke mat dem. Hvis du oppdager et skadet dyr, gi beskjed på nødnummer 112. Heller ikke må du plukke blomster og planter.
- Samle ikke på steiner og ta ikke med deg noen andre ting fra naturen. Gjør heller ikke endringer i naturen ved å stable steiner for å lage de dessverre berømte «tårnene».
- Bruk ikke såpe i dusjene som er tilgjengelige ved inngangen til strendene...
- Bruk helst miljøvennlige solkremer.
- Kjæledyr er forbudt på de fleste strendene. Vær sikker på at det er lov å ta det med.
- Legg vekt på å ikke forstyrre roen i omgivelsene med overdreven støy (høy musikk, roping...), og heller ikke forstyrrende aktiviteter som ballspill.
Stikkord
Etiquetas
2
9
262
262
10045