Playa de Mogán

En familievennlig og lett tilgjengelig strand med rolig vann på Gran Canaria

Hvis du er på utkikk etter en familievennlig strand, har Mogán alt du trenger for å kose deg på ferien din. Mogán ligger på sørsiden av Gran Canaria og er perfekt for mennesker av alle aldre. Den er en klar favoritt for mange familier som følge av den avslappende atmosfæren, det rolige havet og den hvite sanden. På Mogán er det vanlig å se barn som kommer og går med strandbøttene sine, dypt konsentrert om spennende utgravinger i sanden, mens foreldre slapper av under parasoller eller leker med dem i havet.

En trygg og familievennlig strand

Rett ved Mogán-stranden, med utsikt til sportshavnen, finner du butikker, restauranter og steder med uteservering der du kan ta deg noe å spise eller drikke. Den over 200 meter lange stranden har en familievennlig atmosfære og gangveier som gjør det lett for personer med bevegelseshemminger eller familier med barnevogner å komme seg til stranden og friluftsdusjene. Du kan også la deg berolige av at stranden har et team med livvakter som våker over sikkerheten til alle gjestene.

Lengde
290 m
Accessible
Hammok sunshade
Parking
Restaurant
Showers
WC
Public transport
Tourist info
Todo el año
Localidad
Mogán

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Bærekraft
Sostenibilidad
- Kast aldri fra deg avfall av noe slag i naturen, inkludert sigarettsneiper. Matrester bidrar til spredning av gnagere og villkatter.
- Kast ikke gjenstander eller avfall av noe slag i sjøen.
- Respekter dyrene, ikke forstyrr dem og ikke mat dem. Hvis du oppdager et skadet dyr, gi beskjed på nødnummer 112. Heller ikke må du plukke blomster og planter.
- Samle ikke på steiner og ta ikke med deg noen andre ting fra naturen. Gjør heller ikke endringer i naturen ved å stable steiner for å lage de dessverre berømte «tårnene».
- Bruk ikke såpe i dusjene som er tilgjengelige ved inngangen til strendene...
- Bruk helst miljøvennlige solkremer.
- Kjæledyr er forbudt på de fleste strendene. Vær sikker på at det er lov å ta det med.
- Legg vekt på å ikke forstyrre roen i omgivelsene med overdreven støy (høy musikk, roping...), og heller ikke forstyrrende aktiviteter som ballspill.
Stikkord
Etiquetas
2
9
262
262
10045