Maspalomas-stranden

En enorm turiststrand ved fyrtårnet i Maspalomas

Maspalomas-stranden ligger i turistområdet med samme navn på sørsiden av Gran Canaria – omkranset av det spesielle naturreservatet Dunas de Maspalomas. Her har du nesten tre kilometer strand med myk, gyllen sand og lite bølger i nærheten av et stort utvalg av hoteller og leiligheter. Dette er et sted der du kan tilbringe en perfekt solferie sammen med familien og glede deg over lyse dager på stranden. Du kan også gå en romantisk tur blant skiftende sanddyner mens silhuetten av fyrtårnet i Maspalomas tegner seg mot solnedgangen.

Sol hele dagen og fest hele natten på Gran Canaria

Maspalomas-stranden har flere deler og passer til alle slags gjester. På vestsiden er stranden tilknyttet turistområdet i Maspalomas, og her finner du fasiliteter som er perfekte for barnefamilier, deriblant utleie av strandstoler og parasoller, dusjer og strandkaféer. Mens den delen som strekker seg østover mot Punta de Maspalomas, har områder for de som vil drive med vannsport eller praktisere nudisme. Og etter å ha solt deg hele dagen, er ingenting bedre enn å feste hele natten i de legendariske nattklubbområdene i Maspalomas og Playa del Inglés.

Lengde
2710
Accessible
Hammok sunshade
Nudist zone
Parking
Restaurant
Showers
WC
Public transport
Rolig vann
Localidad
Maspalomas

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Bærekraft
Sostenibilidad
- Kast aldri fra deg avfall av noe slag i naturen, inkludert sigarettsneiper. Matrester bidrar til spredning av gnagere og villkatter.
- Kast ikke gjenstander eller avfall av noe slag i sjøen.
- Respekter dyrene, ikke forstyrr dem og ikke mat dem. Hvis du oppdager et skadet dyr, gi beskjed på nødnummer 112. Heller ikke må du plukke blomster og planter.
- Samle ikke på steiner og ta ikke med deg noen andre ting fra naturen. Gjør heller ikke endringer i naturen ved å stable steiner for å lage de dessverre berømte «tårnene».
- Bruk ikke såpe i dusjene som er tilgjengelige ved inngangen til strendene...
- Bruk helst miljøvennlige solkremer.
- Kjæledyr er forbudt på de fleste strendene. Vær sikker på at det er lov å ta det med.
- Legg vekt på å ikke forstyrre roen i omgivelsene med overdreven støy (høy musikk, roping...), og heller ikke forstyrrende aktiviteter som ballspill.
Stikkord
Etiquetas
2
9
262
262
10045