Las Burras

Sikker og rolig strand

Las Burras ligger i kystområdet i kommunen San Bartolomé de Tirajana, sør på Gran Canaria, et av de viktigste turistområdene på Kanariøyene. Det er en veldig populær strand, men den er 300 meter lang og 110 meter bred, så du har god plass til å slappe komfortabelt av i hengekøya, sole deg eller ta det helt med ro under parasollen. Stranden er skjermet fra vær og vind av en molo, noe som gjør den trygg og sikker for de minste. Akkurat derfor er denne koselige sandstranden en av favorittene for familier.

Alle nødvendige fasiliteter

Denne vakre stranden med fin sand er perfekt for bading og soling. Las Burras har alle fasiliteter besøkende trenger for et hyggelig opphold: dusjer, rengjøring og utleie av parasoller og solsenger. Det har også badevakter, en egen tjeneste for funksjonshemmede og en strandpromenade som er ideell for å nyte en avslappende spasertur, hvor man kan beundre den fantastiske utsikten over havet og gå, hvis man ønsker, helt til nabostrendene San Agustín og Playa del Inglés.

Lengde
694 m
Accessible
Hammok sunshade
Parking
Restaurant
Showers
Public transport
Viento
Oleaje moderado
Localidad
San Agustín
Vær forsiktig hvis du bader

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Bærekraft
Sostenibilidad
  • Kast aldri fra deg avfall av noe slag i naturen, inkludert sigarettsneiper. Matrester bidrar til spredning av gnagere og villkatter.
  • Kast ikke gjenstander eller avfall av noe slag i sjøen.
  • Respekter dyrene, ikke forstyrr dem og ikke mat dem. Hvis du oppdager et skadet dyr, gi beskjed på nødnummer 112. Heller ikke må du plukke blomster og planter.
  • Samle ikke på steiner og ta ikke med deg noen andre ting fra naturen. Gjør heller ikke endringer i naturen ved å stable steiner for å lage de dessverre berømte «tårnene».
  • Bruk ikke såpe i dusjene som er tilgjengelige ved inngangen til strendene...
  • Bruk helst miljøvennlige solkremer.
  • Kjæledyr er forbudt på de fleste strendene. Vær sikker på at det er lov å ta det med.
  • Legg vekt på å ikke forstyrre roen i omgivelsene med overdreven støy (høy musikk, roping...), og heller ikke forstyrrende aktiviteter som ballspill.
Stikkord
Etiquetas
2
9
262
262
10045