Guguy-stranden

En utflukt til den mest eksotiske stranden på Gran Canaria

Hvis du er på Gran Canaria og du er i god fysisk form, er dette en fantastisk utflukt med en utmerket avslutning – et bad i det vanligvis rolige Atlanterhavet med utsikt til Teide. Den eksotiske Güi Güi-stranden har ikke bare sjarm å by på – den lange gåturen til vannet, som tar omtrent to og en halv time og har enkelte krevende partier, er et av de aller beste alternativene for deg som er glad i natur, vakker utsikt, ren luft og øde landskap.

Bade i La Aldea mellom juv og fjell

Adkomsten til denne stranden, som ligger i La Aldea på østsiden av Gran Canaria, går vanligvis via tettstedet Tasartico. Det å ta båt fra Mogán eller fra bryggen i landsbyen, er imidlertid også et behagelig alternativ. Belønningen er et forfriskende bad i krystallklart vann med en frisk temperatur. I løpet av sommermånedene fylles den urørte stranden Guguy med finkornet sand fra den vulkanske bunnen.

Lengde
360 m
Nudist zone
Sin vigilancia
Oleaje moderado
Localidad
La Aldea de San Nicolás
Vær forsiktig hvis du bader

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Bærekraft
Sostenibilidad
- Kast aldri fra deg avfall av noe slag i naturen, inkludert sigarettsneiper. Matrester bidrar til spredning av gnagere og villkatter.
- Kast ikke gjenstander eller avfall av noe slag i sjøen.
- Respekter dyrene, ikke forstyrr dem og ikke mat dem. Hvis du oppdager et skadet dyr, gi beskjed på nødnummer 112. Heller ikke må du plukke blomster og planter.
- Samle ikke på steiner og ta ikke med deg noen andre ting fra naturen. Gjør heller ikke endringer i naturen ved å stable steiner for å lage de dessverre berømte «tårnene».
- Bruk ikke såpe i dusjene som er tilgjengelige ved inngangen til strendene...
- Bruk helst miljøvennlige solkremer.
- Kjæledyr er forbudt på de fleste strendene. Vær sikker på at det er lov å ta det med.
- Legg vekt på å ikke forstyrre roen i omgivelsene med overdreven støy (høy musikk, roping...), og heller ikke forstyrrende aktiviteter som ballspill.
2
10
262
10045