Canteras-stranden

En av de beste bystrendene i Europa

På nordøstkysten av Gran Canaria, i byen Las Palmas de Gran Canaria, finner du en av Europas mest berømte bystrender: Las Canteras. Denne utmerkelsen skyldes ikke bare dens naturlige sjarm, men også kvaliteten på fasilitetene og den livlige promenaden midt i hjertet av byen. På Las Canteras kan du kose deg i et behagelig klima med rolig vann hele året. Det karakteristiske revet utenfor stranden fungerer som en naturlig molo, og det tiltrekker seg store mengder dyreliv, noe som gjør det ideelt for snorkling.

En gyllen sandstrand i Las Palmas de Gran Canaria

Las Canteras er, med sine to kilometer med gyllen sand, ideell for lange turer på stranden. Om dagen kan du kose deg i solen og se på sandskulpturer, leie strandstoler og parasoller eller prøve deg på surfing på sørsiden av stranden. Mens du gjør dette, kan barna leke i de svake bølgene i vannkanten, i barneparkene eller i sportsområdene. Stranden er også tilrettelagt for personer med bevegelseshemninger, og det finnes parkeringsplasser, dusjer og skifterom her. Når solen har gått ned over horisonten, kan du se hvordan gaten fylles med et yrende natteliv med en mengde uteserveringssteder, puber og restauranter.

Lengde
3.100 m
Accessible
Hammok sunshade
Parking
Restaurant
Showers
Sport equipment
WC
Public transport
Tourist info
Todo el año
Rolig vann
LHBTI
Localidad
Las Palmas de Gran Canaria

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Bærekraft
Sostenibilidad
- Kast aldri fra deg avfall av noe slag i naturen, inkludert sigarettsneiper. Matrester bidrar til spredning av gnagere og villkatter.
- Kast ikke gjenstander eller avfall av noe slag i sjøen.
- Respekter dyrene, ikke forstyrr dem og ikke mat dem. Hvis du oppdager et skadet dyr, gi beskjed på nødnummer 112. Heller ikke må du plukke blomster og planter.
- Samle ikke på steiner og ta ikke med deg noen andre ting fra naturen. Gjør heller ikke endringer i naturen ved å stable steiner for å lage de dessverre berømte «tårnene».
- Bruk ikke såpe i dusjene som er tilgjengelige ved inngangen til strendene...
- Bruk helst miljøvennlige solkremer.
- Kjæledyr er forbudt på de fleste strendene. Vær sikker på at det er lov å ta det med.
- Legg vekt på å ikke forstyrre roen i omgivelsene med overdreven støy (høy musikk, roping...), og heller ikke forstyrrende aktiviteter som ballspill.
Stikkord
Etiquetas
2
9
262
262
10045