Anfi del Mar

En strand der havet er så rolig at det ligner et svømmebasseng

Anfi del Mar er en koselig strand som ligger i nærheten av Mogán, på sørsiden av Gran Canaria. Her finner du hvit og finkornet sand og vann som er så rolig at du kan svømme i fred og ro – som i et svømmebasseng. Denne stranden kan trygt anbefales for alle familier som reiser med barn, og her kan de minste more seg med å lete etter skjulte skjell i sanden eller oppleve spennende eventyr i strandkanten – kanskje som pirater eller skipbrudne.

Supermarkeder og kaféer ved en familievennlig strand

Stranden ved Anfi del Mar har en rekke tilbud for besøkende. Det er mulig å leie kajakker og pedalbåter som hele familien kan kose seg med, men det går også an å ta livet med ro i en behagelig strandstol mens du lytter til det beroligende bruset fra havet. Det finnes også et kjøpesenter ved stranden, og her finner du supermarkeder og kaféer hvor du kan kjøpe mat og drikke du kan kose deg med på stranden.

Lengde
180 m
Accessible
Hammok sunshade
Parking
Restaurant
Showers
Sport equipment
WC
Public transport
Todo el año
Rolig vann
Localidad
Mogán

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Bærekraft
Sostenibilidad
  • Kast aldri fra deg avfall av noe slag i naturen, inkludert sigarettsneiper. Matrester bidrar til spredning av gnagere og villkatter.
  • Kast ikke gjenstander eller avfall av noe slag i sjøen.
  • Respekter dyrene, ikke forstyrr dem og ikke mat dem. Hvis du oppdager et skadet dyr, gi beskjed på nødnummer 112. Heller ikke må du plukke blomster og planter.
  • Samle ikke på steiner og ta ikke med deg noen andre ting fra naturen. Gjør heller ikke endringer i naturen ved å stable steiner for å lage de dessverre berømte «tårnene».
  • Bruk ikke såpe i dusjene som er tilgjengelige ved inngangen til strendene...
  • Bruk helst miljøvennlige solkremer.
  • Kjæledyr er forbudt på de fleste strendene. Vær sikker på at det er lov å ta det med.
  • Legg vekt på å ikke forstyrre roen i omgivelsene med overdreven støy (høy musikk, roping...), og heller ikke forstyrrende aktiviteter som ballspill.
Stikkord
Etiquetas
2
9
262
262
10045