Amadores-stranden

En rolig strand på sørvestkysten av Gran Canaria

På sørvestkysten av Gran Canaria ligger det en rolig strand som er skapt for late dager under solen. Denne stranden er Amadores – en strand med rolig vann der to moloer beskytter stranden mot brenningene. Den myke hvite og gylne sanden innbyr til å sole seg hele dagen henslengt i en strandstol, eller til å flyte i timesvis i det krystallklare vannet – her er det verken tillatt å spille musikk eller å drive med ballspill. Og når kvelden senker seg, er det ingenting som er bedre enn å ligge i strandstolen og se på at solen gradvis forsvinner bak naboøya Tenerife.

En strand ved Puerto Rico som er tilgjengelig for alle

Amadores-stranden er tilknyttet turistområdet i Puerto Rico via en én kilometer lang strandpromenade som du kan rusle på i ro og fred. Stranden er formet som en bukt, og den er omkranset av en rekke forskjellige hoteller og turistleiligheter. Amadores har vært sertifisert med blått flagg siden 2004 på grunn av den gode kvaliteten på fasilitetene: utleie av strandstoler og parasoller, parkering mot betaling og restauranter i et kjøpesenter der du kan spise et måltid ved havet. Og for personer som har bevegelseshemninger, er det mulig å låne strandrullestoler. Det finnes også gangveier, bøyer og nett som forenkler badingen.

Lengde
488 m
Accessible
Hammok sunshade
Parking
Restaurant
Showers
Sport equipment
WC
Public transport
Tourist info
Rolig vann
Localidad
Mogán

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Bærekraft
Sostenibilidad
- Kast aldri fra deg avfall av noe slag i naturen, inkludert sigarettsneiper. Matrester bidrar til spredning av gnagere og villkatter.
- Kast ikke gjenstander eller avfall av noe slag i sjøen.
- Respekter dyrene, ikke forstyrr dem og ikke mat dem. Hvis du oppdager et skadet dyr, gi beskjed på nødnummer 112. Heller ikke må du plukke blomster og planter.
- Samle ikke på steiner og ta ikke med deg noen andre ting fra naturen. Gjør heller ikke endringer i naturen ved å stable steiner for å lage de dessverre berømte «tårnene».
- Bruk ikke såpe i dusjene som er tilgjengelige ved inngangen til strendene...
- Bruk helst miljøvennlige solkremer.
- Kjæledyr er forbudt på de fleste strendene. Vær sikker på at det er lov å ta det med.
- Legg vekt på å ikke forstyrre roen i omgivelsene med overdreven støy (høy musikk, roping...), og heller ikke forstyrrende aktiviteter som ballspill.
Stikkord
Etiquetas
2
9
262
262
10045