Viejo Rey-stranden

Surfestrand i den sørøstlige delen av Fuerteventura
Hvis brettseiling og kitesurfing er hovedaktivitetene på Corralejo og sørdelen av Jandía på Fuerteventura, er Viejo Rey øyas evige hovedstad for bølgesurfere. Denne stranden ligger i La Pared, der en mur tidligere delte øya i to, og den er omtrent én kilometer lang. Den er ikke bare et tilholdssted for surfere, men også en favoritt blant personer som foretrekker frihet og naturisme – det er god plass til alle.
Bade på en naturiststrand på Jandía
Den sterke vinden og de store bølgene gjør dette til et yndet mål for surfere, men når du bader her, bør du være forsiktig. Men utover dette er denne stranden ideell for å slappe av, gå turer og nyte dagen på en strand med svart og gyllen sand, passende størrelse, garantert sol og forfriskende hav. Viejo Rey ligger i nærheten av boligstrøket La Pared og er tilknyttet en annen bukt i nærheten, noe som øker stedets popularitet.
Length
250 m
Nudist zone
Parking
Restaurant
Sin vigilancia
Viento
Oleaje fuerte
Localidad
Costa Calma
Precaución en el baño

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Bærekraft
Sostenibilidad
- Kast aldri fra deg avfall av noe slag i naturen, inkludert sigarettsneiper. Matrester bidrar til spredning av gnagere og villkatter.
- Kast ikke gjenstander eller avfall av noe slag i sjøen.
- Respekter dyrene, ikke forstyrr dem og ikke mat dem. Hvis du oppdager et skadet dyr, gi beskjed på nødnummer 112. Heller ikke må du plukke blomster og planter.
- Samle ikke på steiner og ta ikke med deg noen andre ting fra naturen. Gjør heller ikke endringer i naturen ved å stable steiner for å lage de dessverre berømte «tårnene».
- Bruk ikke såpe i dusjene som er tilgjengelige ved inngangen til strendene...
- Bruk helst miljøvennlige solkremer.
- Kjæledyr er forbudt på de fleste strendene. Vær sikker på at det er lov å ta det med.
- Legg vekt på å ikke forstyrre roen i omgivelsene med overdreven støy (høy musikk, roping...), og heller ikke forstyrrende aktiviteter som ballspill.
Stikkord
Etiquetas
4
9
262
262
10045