Sotavento-stranden

En ni kilometer lang urørt strand langs Fuerteventura
Fuerteventura kan oppsummeres med ett eneste ord – strender. Det er derfor lett å beskrive hvor spesiell Sotavento er – det er øyas mest verdensberømte strand. Bare synet av nesten ni kilometer med strand lamslår de besøkende. Ved lavvann får øya så mye ekstra terreng at noen fastboende begynner å tvile på at Tenerife faktisk er den største av Kanariøyene. Den evige solen, de enorme dammene som dannes og den uendelige lyse sanden gjør at du får et annet synonym i tankene – paradis.
En populær strand for brettseiling og kitesurfing i Jandía
Sotavento er egentlig fem sammenhengende strender: La Barca, Risco del Paso, Mirador, Malnombre og Los Canarios. For å gå endeløse turer langs det klare vannet trenger du ikke engang å vente til lavvann. En sandbarriere på 100 og 300 meter fra vannkanten danner en lagune på tre kilometer som er perfekt hvis du vil prøve deg på brettseiling eller kitesurfing. Du kan enkelt bekrefte hvor øde det er ved å snu på hodet og se på de mange tusen meterne med sand, hav og fornøyelse. Luksus.
Length
9 km
Nudist zone
Public transport
Localidad
Jandía

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Bærekraft
Sostenibilidad
- Kast aldri fra deg avfall av noe slag i naturen, inkludert sigarettsneiper. Matrester bidrar til spredning av gnagere og villkatter.
- Kast ikke gjenstander eller avfall av noe slag i sjøen.
- Respekter dyrene, ikke forstyrr dem og ikke mat dem. Hvis du oppdager et skadet dyr, gi beskjed på nødnummer 112. Heller ikke må du plukke blomster og planter.
- Samle ikke på steiner og ta ikke med deg noen andre ting fra naturen. Gjør heller ikke endringer i naturen ved å stable steiner for å lage de dessverre berømte «tårnene».
- Bruk ikke såpe i dusjene som er tilgjengelige ved inngangen til strendene...
- Bruk helst miljøvennlige solkremer.
- Kjæledyr er forbudt på de fleste strendene. Vær sikker på at det er lov å ta det med.
- Legg vekt på å ikke forstyrre roen i omgivelsene med overdreven støy (høy musikk, roping...), og heller ikke forstyrrende aktiviteter som ballspill.
4
9
262
10045