Morro Jable-stranden

En eksotisk strand i nærheten av butikkområder på Fuerteventura
I det store turistområdet Morro Jable, på sørsiden av Fuerteventura, finner du en gigantisk strand med hvit sand og rolig turkist og smaragdgrønt vann. Den er kjent som Morro Jable og strekker seg fra Las Gaviotas-stranden i nord til fiskelandsbyen Morro Jable i sør. Hvis du går en tur langs den lange promenaden som følger stranden, vil du ikke bare kunne kose deg med butikkområdene som finnes der, men du vil også kunne nyte utsikten av det karakteristiske Morro Jable-fyret.
Fire kilometer med turiststrand ved Saladar de Jandía
Morro Jable-stranden strekker seg over fire kilometer og følges av en stor promenade med butikker, aktivitetssentre og restauranter. Saladar de Jandía er også et sted av spesiell vitenskapelig interesse på grunn av de sjeldne plantene som finnes på Kanariøyene, og som er bestandige overfor saltvann. Denne turiststranden har badevakter, flere områder med utleie av strandstoler og parasoller, strandkaféer og områder der du kan drive med for eksempel surfing og kajakkpadling. Og det beste av alt? Å bo på et hotell i nærheten så du kan kose deg på stranden hele dagen, og når solen går ned, kan du spise en rolig middag ved havet.
Length
4325 m
Accessible
Hammok sunshade
Parking
Restaurant
Showers
Sport equipment
WC
Todo el año
Aguas tranquilas
Localidad
Morrojable

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Bærekraft
Sostenibilidad
- Kast aldri fra deg avfall av noe slag i naturen, inkludert sigarettsneiper. Matrester bidrar til spredning av gnagere og villkatter.
- Kast ikke gjenstander eller avfall av noe slag i sjøen.
- Respekter dyrene, ikke forstyrr dem og ikke mat dem. Hvis du oppdager et skadet dyr, gi beskjed på nødnummer 112. Heller ikke må du plukke blomster og planter.
- Samle ikke på steiner og ta ikke med deg noen andre ting fra naturen. Gjør heller ikke endringer i naturen ved å stable steiner for å lage de dessverre berømte «tårnene».
- Bruk ikke såpe i dusjene som er tilgjengelige ved inngangen til strendene...
- Bruk helst miljøvennlige solkremer.
- Kjæledyr er forbudt på de fleste strendene. Vær sikker på at det er lov å ta det med.
- Legg vekt på å ikke forstyrre roen i omgivelsene med overdreven støy (høy musikk, roping...), og heller ikke forstyrrende aktiviteter som ballspill.
Stikkord
Etiquetas
4
9
262
262
10045