La Guirra

En perfekt strand for de aller minste
La Guirra-stranden ligger ved Caleta de Fuste, der du kan benytte deg av alle de nærliggende fasilitetene til dette turistområdet. Den befinner seg på østsiden av Fuerteventura og er en av yndlingsstrendene til de minste i familien, fordi vannet er så rolig at de kan leke og vasse hele dagen uten å være i fare. Syv hundre meter med hvit og silkemyk sand gjør denne stranden til et perfekt sted for en dag i solen.
Utleie av strandrullestoler på Fuerteventura
Denne stranden har tilbud om strandstoler, forankrede parasoller og parkeringsplasser. Den har også livvakter og strandrullestoler som er designet for at bevegelseshemmede skal kunne glede seg over havet. En hagepromenade som er dekorert med de gamle kalkovnene som er typiske fra området, omkranser La Guirra-stranden og knytter stranden til sentrum av Caleta de Fuste, der det finnes fritidstilbud og restauranter.
Length
700 m
Accessible
Family friendly
Hammok sunshade
Lifeguard
Parking
Restaurant
Public transport
Localidad
Antigua

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Bærekraft
Sostenibilidad
- Kast aldri fra deg avfall av noe slag i naturen, inkludert sigarettsneiper. Matrester bidrar til spredning av gnagere og villkatter.
- Kast ikke gjenstander eller avfall av noe slag i sjøen.
- Respekter dyrene, ikke forstyrr dem og ikke mat dem. Hvis du oppdager et skadet dyr, gi beskjed på nødnummer 112. Heller ikke må du plukke blomster og planter.
- Samle ikke på steiner og ta ikke med deg noen andre ting fra naturen. Gjør heller ikke endringer i naturen ved å stable steiner for å lage de dessverre berømte «tårnene».
- Bruk ikke såpe i dusjene som er tilgjengelige ved inngangen til strendene...
- Bruk helst miljøvennlige solkremer.
- Kjæledyr er forbudt på de fleste strendene. Vær sikker på at det er lov å ta det med.
- Legg vekt på å ikke forstyrre roen i omgivelsene med overdreven støy (høy musikk, roping...), og heller ikke forstyrrende aktiviteter som ballspill.
Stikkord
Etiquetas
4
9
262
262
10045