La Concha-stranden i El Cotillo

En av de mest berømte strendene på Fuerteventura
Nordøst på Fuerteventura finner du strendene rundt fiskelandsbyen El Cotillo. De strekker seg nordover som en serie med familievennlige bukter med hvit sand og rolig turkist vann. Én av disse er La Concha-stranden, som med sin rolige atmosfære, skjønnhet og høye kvalitet er en av de mest berømte strendene på Fuerteventura. Og på grunn av den nære beliggenheten til landsbyen kan du sitte på en utendørsrestaurant og la deg forføre av en majestetisk solnedgang, der himmelen skifter fra okergul til fiolett på bare noen få minutter.
En familievennlig bukt med hvit sand i El Cotillo
La Concha-stranden er beskyttet av et naturlig halvmåneformet rev, noe som gjør at store bølger aldri slår inn over den. Hvis vinden skulle blåse opp, kan du søke tilflukt i de små innhegningene – små runde murer av vulkansk stein som er bygget av de fastboende. Og når tidevannet trekker seg tilbake, kan de aller minste leke rolig i vannpyttene som dannes mellom steinene. Det finnes også parkeringsplasser i nærheten av stranden, og den beskyttes av livvakter. I tillegg finnes det turistleiligheter og en restaurant med uteservering ikke langt unna.
Length
220 m
Accessible
Hammok sunshade
Lifeguard
Parking
Restaurant
Showers
Tourist info
Localidad
El Cotillo

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Bærekraft
Sostenibilidad
- Kast aldri fra deg avfall av noe slag i naturen, inkludert sigarettsneiper. Matrester bidrar til spredning av gnagere og villkatter.
- Kast ikke gjenstander eller avfall av noe slag i sjøen.
- Respekter dyrene, ikke forstyrr dem og ikke mat dem. Hvis du oppdager et skadet dyr, gi beskjed på nødnummer 112. Heller ikke må du plukke blomster og planter.
- Samle ikke på steiner og ta ikke med deg noen andre ting fra naturen. Gjør heller ikke endringer i naturen ved å stable steiner for å lage de dessverre berømte «tårnene».
- Bruk ikke såpe i dusjene som er tilgjengelige ved inngangen til strendene...
- Bruk helst miljøvennlige solkremer.
- Kjæledyr er forbudt på de fleste strendene. Vær sikker på at det er lov å ta det med.
- Legg vekt på å ikke forstyrre roen i omgivelsene med overdreven støy (høy musikk, roping...), og heller ikke forstyrrende aktiviteter som ballspill.
Stikkord
Etiquetas
4
9
262
262
10045