Esquinzo Butihondo-stranden

En bynær strand på Fuerteventura hvor det er tillatt å være nudist
Esquinzo Butihondo-stranden befinner seg i nærheten av tettstedet Esquinzo Butihondo, nord for det store turistområdet i Morro Jable. Dette er en bynær strand som er nesten tre kilometer lang og er delt opp i forskjellige deler. Dette gjør at den kan ha store rolige områder til tross for at den er i et turistområde. Det er grunnen til at denne stranden, som befinner seg på sørsiden av Fuerteventura, er perfekt for både nudister som ønsker skjermede omgivelser, personer som vil sole seg med alle fasiliteter lett tilgjengelig, og de som vil drive med vannsport.
Gyllen sand og rolig, turkist vann i nærheten av Morro Jable
Esquinzo Butihondo er en strand med gyllen sand og rolig, turkist vann. Du kan benytte deg av en rekke fasiliteter som gjør at du kan tilbringe hele dagen på stranden, som utleie av strandstoler og parasoller, dusjer og toaletter. Langs stranden finnes det også strandkaféer der du kan spise og se utover havet, og steder der du kan få informasjon om vannsport – i tillegg til et bredt utvalg av hoteller og leiligheter hvis du skulle trenge losji. Stranden er svært lett tilgjengelig med parkeringsplasser og en bussrute som går til Morro Jable.
Length
3 km
Accessible
Hammok sunshade
Nudist zone
Parking
Restaurant
Showers
WC
Public transport
Tourist info
Localidad
Jandía

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Bærekraft
Sostenibilidad
- Kast aldri fra deg avfall av noe slag i naturen, inkludert sigarettsneiper. Matrester bidrar til spredning av gnagere og villkatter.
- Kast ikke gjenstander eller avfall av noe slag i sjøen.
- Respekter dyrene, ikke forstyrr dem og ikke mat dem. Hvis du oppdager et skadet dyr, gi beskjed på nødnummer 112. Heller ikke må du plukke blomster og planter.
- Samle ikke på steiner og ta ikke med deg noen andre ting fra naturen. Gjør heller ikke endringer i naturen ved å stable steiner for å lage de dessverre berømte «tårnene».
- Bruk ikke såpe i dusjene som er tilgjengelige ved inngangen til strendene...
- Bruk helst miljøvennlige solkremer.
- Kjæledyr er forbudt på de fleste strendene. Vær sikker på at det er lov å ta det med.
- Legg vekt på å ikke forstyrre roen i omgivelsene med overdreven støy (høy musikk, roping...), og heller ikke forstyrrende aktiviteter som ballspill.
Stikkord
Etiquetas
4
9
15 13 10 14
262
262
10045