El Castillo-stranden

Rolige vann i innløpet til en bukt i Caleta de Fuste
I Caleta de Fuste, øst på Fuerteventura, finner du en strand som er perfekt egnet til å slappe av i solen. El Castillo-stranden er en rolig strand som tidligere ble brukt som feriested av innbyggerne i Puerto del Rosario. Som følge av at den ligger i en bukt, er denne lyse sandstranden svært trygg og har lite bølger hele året. Den er idell for en avslappende ferie ved Atlanterhavet.
En turiststrand rett ved flyplassen på Fuerteventura
El Castillo-stranden ligger bare 10 minutter unna flyplassen på Fuerteventura. Navnet betyr «Festningen» og kommer av det nærliggende forsvarsverket som ble bygget på 1600-tallet. Dette er klassifisert som en del av verdens kulturarv. Stranden er optimalisert for turister og tiltrekker seg ofte familier som følge av det store tjenestetilbudet som finnes her. Her finner du utleiemuligheter for strandstoler og parasoller, boss- og taxistasjoner og en strandpromenade som er full av restauranter og leiligheter og leder deg til en kjøpesenter. Og takket være at den er så nære lystbåthavnen, er det også mulig å drive med brettseiling, svømme med sjøløver og dykke ned på havbunnen.
Length
800 m
Hammok sunshade
Lifeguard
Parking
Restaurant
Showers
WC
Public transport
Tourist info
Localidad
Antigua

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Bærekraft
Sostenibilidad
- Kast aldri fra deg avfall av noe slag i naturen, inkludert sigarettsneiper. Matrester bidrar til spredning av gnagere og villkatter.
- Kast ikke gjenstander eller avfall av noe slag i sjøen.
- Respekter dyrene, ikke forstyrr dem og ikke mat dem. Hvis du oppdager et skadet dyr, gi beskjed på nødnummer 112. Heller ikke må du plukke blomster og planter.
- Samle ikke på steiner og ta ikke med deg noen andre ting fra naturen. Gjør heller ikke endringer i naturen ved å stable steiner for å lage de dessverre berømte «tårnene».
- Bruk ikke såpe i dusjene som er tilgjengelige ved inngangen til strendene...
- Bruk helst miljøvennlige solkremer.
- Kjæledyr er forbudt på de fleste strendene. Vær sikker på at det er lov å ta det med.
- Legg vekt på å ikke forstyrre roen i omgivelsene med overdreven støy (høy musikk, roping...), og heller ikke forstyrrende aktiviteter som ballspill.
Stikkord
Etiquetas
4
9
262
262
10045