Costa Calma (Jandía)

To kilometer turiststrand i nærheten av La Lajite
I nærheten av landsbyen La Lajita, på sørsiden av Fuerteventura, finner du Costa Calma-stranden – en turiststrand med to kilometer med hvit sand og oppfriskende turkist vann. Den paradislignende strandkanten innbyr til å gå rolige turer i vannkanten der du kan la deg imponere av utsikten til de okergule fjellene som er blitt polert av elementene gjennom tidens løp. Stranden er skjermet for vinden av forskjellige hoteller og leiligheter, og hvis du skulle ønske å slappe av på et av ferieanleggene i løpet av ferien, kan du med bare noen få skritt over den myke sanden gå ut av svømmebassenget og senke deg ned i havet.
En strand med hvit sand og vannaktiviteter på Fuerteventura
Costa Calma-stranden er den største av de ulike delene som knyttes sammen ved lavvann. I den nordlige delen finnes det to små familiestrender. Når det blåser, er den sørlige delen perfekt for å lære surfing eller brettseiling. Losjitilbudene i nærheten beriker stranden med forskjellige fasiliteter, som strandstoler og parasoller, oppsyn fra badevakter og forskjellige vannaktiviteter. Veien til stranden er utsmykket med særegne planter og gjør at Costa Calma-stranden ser ut som en oase blant all den hvite sanden.
Length
2190 m
Hammok sunshade
Lifeguard
Parking
Restaurant
Showers
WC
Tourist info
Localidad
Jandía

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Bærekraft
Sostenibilidad
- Kast aldri fra deg avfall av noe slag i naturen, inkludert sigarettsneiper. Matrester bidrar til spredning av gnagere og villkatter.
- Kast ikke gjenstander eller avfall av noe slag i sjøen.
- Respekter dyrene, ikke forstyrr dem og ikke mat dem. Hvis du oppdager et skadet dyr, gi beskjed på nødnummer 112. Heller ikke må du plukke blomster og planter.
- Samle ikke på steiner og ta ikke med deg noen andre ting fra naturen. Gjør heller ikke endringer i naturen ved å stable steiner for å lage de dessverre berømte «tårnene».
- Bruk ikke såpe i dusjene som er tilgjengelige ved inngangen til strendene...
- Bruk helst miljøvennlige solkremer.
- Kjæledyr er forbudt på de fleste strendene. Vær sikker på at det er lov å ta det med.
- Legg vekt på å ikke forstyrre roen i omgivelsene med overdreven støy (høy musikk, roping...), og heller ikke forstyrrende aktiviteter som ballspill.
Stikkord
Etiquetas
4
10
15 14
262
262
10045