Corralejo Viejo

En lett tilgjengelig og rolig strand på Fuerteventura
På nordkysten av Fuerteventura ligger det en strand der hele familien kan kose seg med hav og sol. Den heter Corralejo Viejo. Denne koselige stranden utmerker seg som en lett tilgjengelig og sikker strand: det turkise vannet er så stille at du nesten kunne trodd at du svømte i et svømmebasseng. Roen som kjennetegner denne bukten, er noe av det som gjør det mulig å slappe av mens barna leker i sanden og koser seg med friheten av å ha ferie på Fuerteventura.
Handlegate og lettvint parkering nær stranden
Stranden ligger i turistområdet Corralejo og har gangveier og ramper som gjør det lett å komme til sanden – selv med barnevogner eller rullestoler. Her finner du også et team som er dedikert til å hjelpe personer med bevegelseshemminger til å ha en forfriskende dag på stranden i Corralejo Viejo. Stranden har toaletter, dusjer og parkeringsplasser, og den ligger i nærheten av en handlegate med kaféer og butikker.
Length
129 m
Accessible
Family friendly
Hammok sunshade
Nudist zone
Public transport
Localidad
Corralejo

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Bærekraft
Sostenibilidad
- Kast aldri fra deg avfall av noe slag i naturen, inkludert sigarettsneiper. Matrester bidrar til spredning av gnagere og villkatter.
- Kast ikke gjenstander eller avfall av noe slag i sjøen.
- Respekter dyrene, ikke forstyrr dem og ikke mat dem. Hvis du oppdager et skadet dyr, gi beskjed på nødnummer 112. Heller ikke må du plukke blomster og planter.
- Samle ikke på steiner og ta ikke med deg noen andre ting fra naturen. Gjør heller ikke endringer i naturen ved å stable steiner for å lage de dessverre berømte «tårnene».
- Bruk ikke såpe i dusjene som er tilgjengelige ved inngangen til strendene...
- Bruk helst miljøvennlige solkremer.
- Kjæledyr er forbudt på de fleste strendene. Vær sikker på at det er lov å ta det med.
- Legg vekt på å ikke forstyrre roen i omgivelsene med overdreven støy (høy musikk, roping...), og heller ikke forstyrrende aktiviteter som ballspill.
Stikkord
Etiquetas
4
9
15 13 10 14
262
262
10045