El Verodal

Den vulkanske røde sandstranden

Stranden i El Verodal, nordvest på El Hierro, ligger i et vakkert landskap i kommunen La Frontera. Den særegne, røde vulkanske sanden gir stranden en enestående skjønnhet og er utvilsomt verdt et besøk, selv om det ikke er tilrådelig å bade der grunnet de sterke strømmene. El Verodal er imidlertid en veldig populær strand hvor du kan nyte et unikt og spektakulært landskap, i vulkanske omgivelser og omgitt av majestetiske klipper. De store lavastrømmene legger for dagen hvilken overveldende kraft de siste vulkanutbruddene i dette området på øya hadde.

Nyte utsikten og naturen

Til tross for at det ikke er tilrådelig å bade her og typiske turistfasiliteter mangler, er det absolutt verdt å vie El Verodal et besøk for å nyte en strand som er veldig forskjellig fra de andre på øya. Den ligger i nesten uforanderlige omgivelser og er perfekt for de som foretrekker å være i kontakt med naturen og beundre en storslått utsikt. Som resten av øya er dette området også preget av en bratt kystlinje som danner et flott bakteppe for å nyte en perfekt dag.

Lengde
150 m
Parking
Sin vigilancia
Oleaje fuerte
LHBTI
Localidad
El Verodal
Vær forsiktig hvis du bader

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Bærekraft
Sostenibilidad
- Kast aldri fra deg avfall av noe slag i naturen, inkludert sigarettsneiper. Matrester bidrar til spredning av gnagere og villkatter.
- Kast ikke gjenstander eller avfall av noe slag i sjøen.
- Respekter dyrene, ikke forstyrr dem og ikke mat dem. Hvis du oppdager et skadet dyr, gi beskjed på nødnummer 112. Heller ikke må du plukke blomster og planter.
- Samle ikke på steiner og ta ikke med deg noen andre ting fra naturen. Gjør heller ikke endringer i naturen ved å stable steiner for å lage de dessverre berømte «tårnene».
- Bruk ikke såpe i dusjene som er tilgjengelige ved inngangen til strendene...
- Bruk helst miljøvennlige solkremer.
- Kjæledyr er forbudt på de fleste strendene. Vær sikker på at det er lov å ta det med.
- Legg vekt på å ikke forstyrre roen i omgivelsene med overdreven støy (høy musikk, roping...), og heller ikke forstyrrende aktiviteter som ballspill.
7
9
262
10045